Kikilikiiii


God morgon bloggen! Som ni ser va jag uppe me tuppen idag men jag har en busy busy dag framför mig...

Första stoppet blir förskolan, stackars min Sebas, det är andra dan jag lämnar honom såhär tidigt annars brukar jag lämna honom vid 9, halv tio. Sen bär det av till kubanska ambassaden, de öppnar 9 så jag vill va där då eftersom det kommer att ta ett tag, kubaner är inte så effektiva så at säga haha...förutom jag då! Efter ambassaden åker jag direkt till skolan o ska sitta me gruppen o Sthlm Jazz Fest som ska in på måndag. Vänta lite, det tar inte slut där...Idag är det gårdsfest på förskolan kl. 4 så dit ska jag såklart o efteråt åker jag hem till mamma, lämnar av Sebas o åker vidare in till stan för att möta upp tjejerna! Ufffftt...blir utmattad bara genom att skriva om min dag haha. Men det ordnar sig :)

Så, nu måste jag skynda mig för ska strax ta tåget. Puss o kram, vi ses på stan!

Blogguppdatering

Har precis läst min kompis Lisas blogg och fått mig ett gott skratt! She's a funny girl :) Så då tänkte jag att det va dags att uppdatera min egen blogg...trots att jag inte är lika rolig dårå...

Idag hade jag terminens sista tenta, det gick mindre bra. Tror att det varit svåraste tenta hittills lr va det kommunikations kanske..?! Jag lämnade iaf 4 frågor blankt trots att jag bokstavligt talat pluggade aset av mig i två dar ca. 9 tim/ dag, så det säger juh en del. Det är iaf skönt att det är över och nu är det exakt en vecka kvar till sommarloooov :)

Imorn är det Sex and the city 2 premiär o gissa om jag ska gå....but of course! Jag kollade juh på allra första avsnittet här om kvällen, love it! Men innan filmen ska vi äta lite tapas o dricka lite sangria kanske...?

See you later alligator...jag vet jag e en nörd haha!

Magical moment ;)

Alltså jag har gått och väntat på det här ögonblicket i månader nu! De här underbara Converse har äntligen blivit mina (lr kommer att bli mina garanterat). Och det bästa är att de kostar 1095:- på Ellos men eftersom jag är student så hade jag genom Mecenat 50% rabatt på valfri vara...tadaaa Converse!! Så jag har precis klickat hem de och hoppas på att de kommer nästa vecka...kanske?

 

Härlig måndag

Hej mina kära bloggläsare, alla 5 av er!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en toppen dag till min käre son bestämde sig för att ha inte ett utan TVÅ raseriutbrott inom loppet av 2 timmar...!! Nädå, det är inte så att det förstörde min dag men det är väldigt jobbigt och inte alls lätt att lugna ner honom. Nåja, såna utbrott får man väl stå ut me då o då, tur ändå att det inte händer så ofta då han är annars väldig glad och snäll ;)

Dagen började med en god frukost och efter dagislämning bar det av till gymmet efter sisådär...3 veckor!? Jag blir alltid lat när solen börjar titta fram men samtidigt har jag haft så otroligt mkt att göra att jag inte hinner. Efter gymmet åkte jag till skolan och satt me gruppen, väldigt effektiva har vi varit idag!!

Nu måste jag gå...raseriutbrott nr 3 är på väg!

Mitt lilla monster

Sol, värme + Nelly Outfit Awards ;)

Hej bloggen, long time no see!
Va ska jag säga, jag är en upptagen kvinna som inte kan unna er lyxen att uppdatera er om mitt liv varje dag haha!! Jag skoja' bara, brist på tid har jag iaf men brist på ork oxå...mest det!

Hursom, ska berätta lite om min helg. I fredags va det dax för Nelly Outfit Awards på Café Opera coh det kunde jag självklart inte missa. De 99 första pers fick en gratis outfit plagg (värde 700kr) + en goodibag med smycken, Cosmopolitan + lite go(o)dis för de första 150 pers, inte illa va!? Det va en trevlig tidig kväll ;) Mest av allt mkt skratt och posande!
Bilderna får tala för sig:






Igår njöt jag av fina vädret, värmen o solen med min underbara familj :) Vi åkte in till stan där vi först tog en fika med mamma och Göran, sedan köpte vi jordgubbar på torget och satte oss på Sergels torg och kollade på afrikansk dans, och bara njööööt!! Det kunde inte blivit bättre lördag :)

Idag har jag pluggat mestadels, ligger efter i min egen planering men ligger ändå bra till va gäller kursens planering så...och nu ska jag tillbax till en uppmärksamhets törstande busfrö!

Lördag 8/5-10

Tänkte passa på nu när det finns lite över och uppdatera. Sen blir det att gå tillbax till pluggande då jag ligger lite efter i min planering.

Som sagt va det Mors dag igår så det firades med ett par kompisar i lördags. Vi stanne till på restaurangen Koh Panghan först där vi fick vänta i 3 timmar för ett bord (!!) men det gjorde inte så mkt ändå eftersom vi satte oss och tog en drink och snacka' massa shit ;) Maten va väldig god som vanligt och likaså atmosfären, det är en häftig restaurang och L kunde konstatera att det kändes som om man va i Thailand haha! Det som va lite dåligt är att de stressar lite mkt med maten för att man ska lämna bordet snabbt så andra kan ta över men va fan efter att man väntat i 3 timmar på ett bord vill man inte gå efter bara 20 min...nån måtta får det va! Men det va trevligt ändå. Efteråt gick vi till Eken i Slussen där vi slog klackarna i taket till stängning! Lyckad kväll med andra ord ;) Min kamera va för det mesta i väskan så därför bjuder jag på 2 bilder endast:





Mors dag

Idag är det Mors dag i Latinamerika. Så jag vill passa på och gratta alla mödrar, inte bara de latinamerikanska utan ALLA! Ha en fin Mors dag ;) Själv väntar jag på min mamma som ska hälsa på idag, vi ska fika och bara umgås. Tillägnar den här låten till henne ♥

Älskar dig massor mamma!

Tengo un catalejo...



Älskar den här låten♥ Talar om allt som händer på Kuba men som ingen vågar tala om.  En massa metafor-snack som jag gillar ;) Enjoy!

Shoes are a girl's best friend <3

Dessa fick jag idag från Nelly och jag är förälskad! De är hur fina och sköna som helst, tror att jag redan ska inviga de på lördag ;)

Jaqueline SEK 150, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jag fick även en jumpsuit men den har jag inte provat än så vi får se. Tror nästan att den får åka tillbax då jag tycker att den ser konstig ut men som sagt vi får se hur den sitter.

Mono Anastasi Suit SEK 499, Mango - NELLY.COM
Va tror ni?? Jag tänkte dock inte bära upp den så...