Farväl 2009


Igår kväll va vi på årets sista salsafest på Fasching. Det va kul, mest av allt för att vi va med min älskade vän Paloma och hennes pojkvän som är här på besök från Kuba. Jag har inte träffat de sen vi va på Kuba i början av året så det va snart 1 år sen. Det blev en hel del dans och skratt, it was a good night! Hoppas vi kan göra om det innan de åker tillbax! ;-)

Vill passa på att önska er alla ett gott nytt år, hoppas ni får en trevlig kväll! Själv vet jag inte hur det ska firas för våran del men vad som helst blir bra bara man är med sina nära och kära, vilket jag ska va! Man brukar säga att man önskar att alla önskningar går i uppfyllelse till nästa år men det tänker jag inte säga. Att ha drömmar är en del av meningen med livet och har man slut på de, va ska man leva för då? Människan ska alltid ha nåt att sträva efter! Men jag hoppas att nåra önskningar går i uppfyllelse iaf ;-) Gott Nytt År på er!






Julen i bilder

Jag har "glömt" att lägga in bilder från julfirandet så nu gör jag jag det, bättre sent än aldrig! Enjoy!

Kläd för julen


Oki, bilderna ser konstiga ut men jag vet inte riktigt varför :=/ Jag tänker dock inte sitta hela julafton med att lista ut det haha. Hur som, God Jul på er gott folk =) Hoppas ni får en mysig jul och allt ni önskar er!

Lek i snön!


Vi har precis varit ute och lekt i snön, härligt! Jag tycker om snö väldigt mkt, främst för att det blir ljusare ute och jag hatar mörker! Sebas gillade dt oxå jätte mkt, så mkt att han inte ville hem haha ;-) Jag tror att pappa va mer förtjust i att åka stjärtlapp än Sebas hahaha!!

Mellan julbord och kalas!

Dagens inlägg får bli i bilder. Men jag kan säga att de senaste dagarna har bestått av mycket mat och firande ;-) Bilderna får tala för sig!




BVC

Igår hade Sebas tid på BVC. Vi hade inte varit där sen han fyllde 1 år och jag tycker att dt är lite synd att man går så sällan efter första året. Jag gillar faktiskt att gå dit och prata med sköterskan om Sebas utveckling och så, mest av allt se hur han växer eftersom dt varit största oron för oss då han äter dåligt.

Enligt sköterskan såg allting bra ut. Han växer som han ska, följer sin kurva bra och dt är juh bra. Hon gav mig lite ideer om maträtter å så ;-) Vi pratade även om tal och språk. Alltså Sebas förstår typ allt man säger till honom och är väldigt bra på att göra sig förstådd men han säger inget sådär konkret (som typ hungrig, leka) förutom nej, tack och hejdå. Sköterskan nämnde att dt kan va så hos barn som har 2 språk men om jag kände mig orolig om typ 6 månader så kommer de att kalla till ett möte med talpedagog.

Slutligen fick han vaccin mot röda hund, mässling och påssjuka. Alltså, min lilla buse är så modig, han grät inte alls och satt helt stilla *stolt mamma*

 

Bloggtorka...bigtime!

Jag tror att jag överskridit min gräns i bloggtorka haha!! Men har verkligen inte tid, varje dag tänker jag ok när Sebas somnat då bloggar jag men oftast är jag så trött själv att jag inte orka sätta mig här. Men nu har jag gjort dt jag skulle gjort idag och har lite tid över så...;-)

Så va har hänt lately?? Jag har jobbat, mer än förväntat (positivt menat). I lördags fick jag åka och jobba på Apoteket i Sickla och jag trivdes jättebra, förhoppningsvis trivdes de med mig och ringer igen! Och i måndags hoppade jag in xtra i Tumba, så jag åkte dit efter skolan. Ja, jag har varit i skolan oxå, haft 2 föreläsningar och har ett seminarium imorn. Den här veckan har vi börjat på en ny kurs, Turismens historia. Jag är ingen big fan av historia men dt jag läst hittills är mkt intressant, så dt är en bra början! Kursboken har tyvärr inte kommit trots att jag beställde den för mer än 1 vecka sen (grrr) men egentligen är dt inte så synd då jag kan koncentrera mig på kompendierna.

Och nu till veckans "stora" händelse: Nelly High Heels party! Ja, där stod Rosa och jag parkerade i hela 2 timmar utanför Sturecompagniet, men va gör man inte för skor!? Det va inte så jobbigt ifs då dt inte va så kallt men problemet va att jag hade väldigt höga klackar på mig =/ men vadå, dt va juh en high heels party!! Väl inne hade vi dt jättetrevligt, vi befann oss i paradiset, nämligen bland många skor haha ;-) Eftersom vi va en av de första 99 tjejer så fick vi välja ett par som skickas hem om ett par veckor lr så *blink*. Inte nog med dt så fick vi en goodiebag som innehöll kläder (skjorta och t-shirt), smycken, smink och lite annat smått & gott! Och 2 gratisdrinkar! Lyckad kväll ;-)

Nästa...Tenta!

Kom hem för en stund från skolan. Idag hade vi redovisning och det gick galant! Nädå, ska inte överdriva men den här gången va vi mer förberedda och dt kändes bra (-; Jag är nöjd! Vilken tur att vi va en av de första att gå upp för sen kunde vi bara luta oss bak i stolen och "slappa". Känns som om jag kan slappna av nu men dt är tyvärr inte riktigt så eftersom jag har tenta på fredag som är ganska omfattande så dt gäller att plugga plugga plugga...!!

På schemat stod dt till 17 idag men som tur va slutade vi tidigare. Men eftersom jag inte ville att Sebas skulle va kvar på förskolan så pass länge bad vi farmor att hämta honom och dt kunde hon. Så nu ska jag iväg och hämta både honom och min mormor som är hos henne nu (-:

På kvällen blir dt som sagt...plugga! 

Btw...jag har glömt nämna att jag fick VG i slutbetyg på en kurs *blink*. Men jag ska inte jubla för mkt eftersom dt verkar som vi måste komplettera på vår introkurs arbetet )-: Men dt kommer inte så oväntat!