En helvetes vecka

Ja, som sagt började juh inte veckan precis bra. Jag var så jävla stressad över grupparbetet och i måndags satt vi typ hela dan och skrev klart dt, jag med ett jävla huvudvärk! Igår hade jag redovisning och det gick inte mycket bättre, snarare mkt pinsamt då när dt va min tur att snacka och det började rinna massor från min näsa...då jag gått och blivit störtförkyld! Mm, bra timing Claudia! Träningen har dessvärre inte heller funkat i brist på tid, motivation bl.a men jag är sjuk oxå så...

Nu är jag iaf klar med 3:e frågan på tentan så nu är dt bara 1 kvar och dt är juh skönt, kan jag slappna av imorn, kanske hälsar på mamma lr så beroende på hur jag mår, och så får jag sitta ev. hela söndan och försöka skriva klart 4:e frågan och finslipa resten ;)

Kanske ska ta och klä på mig och bege mig ut i denna härliga väder som btw aldrig tar slut och hämta lillgubben på förskolan. Kommer det finnas vår/sommar i år tror ni? Jag har lite svårt att tro dt men å andra sidan I don't care...jag ska juh va borta i 2 mån!!


Mm...jag vill ligga här just nu!♥

Helgen och dålig start på veckan

Lägger upp helgens bilder från salsakonserten vi va på i fredags ♥





Vilken stressdag! Jag är trött och irriterad vilket beror på att jag är trött helt enkelt...Jag har suttit hos Lisa hela jävla dan och fått ihop Pm:et, fattar inte att vi fick ihop 7 sidor på en dag! Men vi gjorde dt och nu är dt äntligen klar ;) Men känner att jag ändå inte kan slappna av förrän dt ligger uppe på kurswebben :S Det är iaf skönt att veta att jag inte behöver pallra mig till skolan imorn lr på onsdag, dt blir tentaplugg för min del! Äsch, jag blir nog på bättre humör nu när jag fått i mig mat...

Jag drömmer mig bort...






...inte länge till! Nu är det officiellt att vi åker till Kuba fr.o.m 22:a Juni t.o.m 22:a Agusti ;D Vi ska dessutom åka med min svärmor och min guddotter, det ska bli så kul! Åh, längar redan...♥

Ok, tillbaka till verkligheten, plugget!

Söndag

Kreativiteten är på topp, jag kunde inte hitta på en bättre rubrik!

Hej kära bloggläsare!

Igår gjorde jag inte ett skit, förutom att träna på morgonen men till vilken nytta då jag vräkte i mig diverse chocklad resten av dagen :-S Jag skulle ha pluggat men tyvärr hittade jag ingen motivation, trots att jag va rastlös större delen av dagen, men plugget kallade inte helt enkelt.

Idag däremot tänker jag va mer produktiv...

Först och främst ska jag bege mig till gymmet om några minuter med min kära man och köra hårt där, tror ni att jag blir av med alla xtra kalorier från igår!? Nä, orkar inte spendera hela dagen på gymmet ändå ;p Efter träningen ska jag plugga asset av mig, måste läsa minst 3 kapitel idag + skriva på vårt grupparbete.


Beach ´10 here I come ;)


Ps. Mina bilder blir så konstiga ibland när jag förstorar lr beskär dem, why? Nån som har några förslag på hur man gör det bättre??

Bra nyheter!

Jag är så lycklig! Vi har äntligen fått en lägenhet. En 3:a, lite mindre än den vi har nu men med ett xtra rum som vi va ute efter, i Högdalen, äntligen ett steg närmare stan! Nästa Söder ♥ Inflyttningsdatum är lite väl långt, 16:e oktober, men jag tror nog att vi överlever lite till här i ghettot! Jag fick lite blandade känslor när vi först blev erbjudna lägenheten, å ena sidan va jag glad att flytta från kvarteret för trivs verkligen inte här men å andra sidan har vi gjort dt så hemtrevligt hos oss, vi fick juh välja tapeter å så. Men nu fick vi reda på att vi även kommer att få välja tapeter i den nya lägenhet ;D Så jag jublar av lycka, nu vill jag bara härifrån!

Det va veckans 1:a goda nyheten (egentligen 2:a goda nyheten om man ska ta dt i ordning), nu över till den andra...

Kommer ni ihåg min senaste tenta, Turismens historia, hur säker jag va på att jag kuggat...jag fick VG! Helt jävla sjukt alltså, snacka om förvånad jag blev. Tror mig, jag kollade minst 10 ggr för att va säker på att dt verkligen va mitt födelsedatum och att ingen annan hade samma som jag haha. Det här betyder att jag får VG i Turismvetenskap A, nice!

Hittade ingen happy moment face- bild på mig men dt finns massor på min lilla troll så jag tar med ett sånt ist ♥