Beachen!

Mycket sol och bad de senaste dagarna, och även idag! Idag va vi på Rålis =) Nu är jag riktigt brun som en pepparkaka...lr röd som en tomat?? Det svider lite...Anyway, Sebas och jag åkte med Kelly, Jacqui, Vale och där mötte vi Erica med sina flickor Luna och Diana =) Jag tog årets första dopp, inget att rekommendera, det va skitkallt! Jag tvingade Sebas liiite att bada för han tyckte nog oxå att det va kallt...Men det va i alla fall skönt att steka sig i solen.

Imorn tror jag att vi vilar från strand och sol. Jag måste förbi jobbet och prata med min chef och sen ska jag förhoppningsvis träffa Vanessa =) Länge sen vi sågs...På tal om det så träffade jag en gammal vän på stranden idag av en slump, det va trevligt, det va flera år sen vi sågs.

Bjuder på en bild på två busungar. Tro inte att ni får en bild på mig i bikini...!! ;P Next time...den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge hahaha.

Sola & bada...

Vilken skön vecka! Har njutit till fullo av solen och värmen, det varar juh inte så länge så man måste passa på. Sebas och jag har tillbringat mest av tiden ute; vi har varit hos farmor och badat med kusinerna, gått lååånga promenader, varit på uteserveringar...ja som sagt bara njutit!

Igår fyllde min vackra guddotter Jacqueline 2 år, hon är bara för söt =) Vi gjorde inget stort kalas lr så, utan familjen samlades och åt smörgåstårta. På kvällen gick Edwin, Kelly och jag på konsert på Annexet, Oscar D' León va här! För er som inte vet vem det är...hellooo!! Nädå skojar bara...men han är i alla fall en av de största salsa artister i Latinamerika och han är bäst! Konserten va grym! Vi dansade så mycket att jag va tvungen att gå barfota hem (måste verkligen lära mig att ta med andra skor i väskan). Jag älskar att dansa salsa, det är en så befriande och glad dans =D

Idag har vi tagit det lugnt, sov till klockan 12, skönt! Länge sen man fick göra det men eftersom Sebas stannat hos farmor i fredags så kunde vi passa på. Vi har varit ute och umgåtts med familjen. Trevligt!

Här är en bild på min guddotter. På den här bilden fyllde hon 1 år, tänk va fort tiden går...!
 

Nu bjuder jag på lite bilder från konserten:

Rosa va oxå med men jag hann inte ta nåra bilder med min kamera, jag vet att du har Rose, skicka nu!

Tyvärr kom inga bilder på Oscar med eftersom jag va för långt bort, min käre man gick fram för att bilder och va han kom tillbax med va en bild på en rumpa...dock inte Oscars! Hmmm....!!

Ja just det, jag har en ny look, har ni sett?? Jag tror att jag lider av nån sorts åldersnoja, jag har skaffat mig en 12-årings look haha!

Färdigbloggat! Nu ska jag sova, natti natti.

Dagens äventyr

Vilken härlig dag! Eller dagar rättare sagt men idag har man varit lite mera aktiv.
Dagen började med att Sebas och jag gick hem till farmor där de har en uppblåsbar pool och så fick han bada ett tag med sina kusiner, han älskar det! Efter nån timme och lagom trötta barn bestämde vi oss för att gå på långpromenad, alltså till Globen =) Det kändes riktigt skönt! Sebas somnade så fort han satt i vagnen och sov i ca 1 tim. Vi gick skogspromenad och stannade till vid en park där barnen fick leka av sig en stund.
Väl i Globen gick vi runt en stund och sen begav jag mig vidare till stan där jag mötte upp Anemon, som är här på besök från London =) Därifrån gick vi till Berzeli park och satte oss ett tag så fick Sebas busa lite med henne, han hade så roligt. Efter det satte vi oss vid ett café i närheten av Djurgården och tog en fika för att sedan gå vidare till Östermalmstorg och möta upp Edwin och åka hem.
Så ja, dagen har bestått av mycket gående och jag är hur trött som helst nu, men på ett skönt sätt hehe =)
Här bjuder jag på lite bilder. Va inte rädda, det är bara jag utan smink och med ofixat hår hahaha.

Livet är en fest!

Skyldig! Jag är världens sämsta bloggare! Men jag känner att jag varken har tid eller lust för att blogga varje dag. Så nu tänkte jag dra en sammanfattning av helgens nöjen. Lägger upp bilder för en bild säger mer än tusen ord...sägs det...

I torsdags blev det utgång med Leidy och Susan. Första stoppet blev på La Habana men vi drog därifrån rätt snabbt, dålig musik, alldeles för mkt folk så att man inte ens kunde dansa till den dåliga musiken. Därifrån drog vi till Fasching. Vi hade hur roligt som helst =D Dansade massor så jag inte kände mina fötter efteråt, jag hade till och med träningsvärk! Enda tråkiga med utgång är jobbiga killar som inte kan ta ett nej. Killar, om ni bjuder upp en tjej och hon säger nej, bjud inte upp henne igen, hon kommer förmodligen säga nej...IGEN! En sak till, fråga inte varför man inte vill dansa, det är bara jobbigt, gå därifrån...lite stolthet måste ni juh ändå ha.

Dagen efter ja, det va inte lika kul, jag skulle juh jobba! Eller rättare sagt, jag jobbade! Jag såg som en zombie, och kände mig som en oxå haha.

Girls night out:

Det va torsdan det...


I fredags som sagt jobbade jag, kändes som rent tortyr! Jag va jävligt trött alltså men åkte hem till svärmor istället eftersom hela familjen samlats där och det är alltid kul, dessutom serverades ceviche och det kan man absolut inte missa, så gott!

Ja, jag vet, vi latinamerikaner ska alltid fira nåt, lr så hittar vi på nåt bara för att festa haha. Så eftersom det är Fars dag i latinamerika idag så firade vi papporna igår! Vi kvinnor va hemma och lagade massa mat medan männen blev skickade till Fotbollsgolf =) När de kom hem blev de uppassade med mat, dricka, efterätt, allt! Kul hade vi, alltid roligt när hela familjen samlas, vi skrattar åt allt och alla, skämtar om allt och alla, tro mig, INGEN kommer undan! Hahaha ;P



Och så idag har jag jobbat, orkade inte gå upp i morse...igen dårå men jag är inte miljonär än så jag kan inte unna mig lyxen att inte gå till jobbet...

Nu ska jag vänta på att Sebas vaknar så ska jag ringa till Kuba och prata med pappa =) Hoppas bara att komma fram, det är ett projekt att ringa till det där landet ska jag säga...Srn blir det läggdags, har inte fått så mkt sömn de senaste dagarna så jag behöver det kraftigt!
Hoppas på fint väder imorn så man kan sola.
Natti natti

Grattis!

Idag fyller mamma år, så Sebas och jag har tillbringat hela dagen hos henne. Vi åt lunch i Kista centrum och senare på kvällen lagade Jan en jättegod middag! Jan skämde verkligen bort oss, och mamma skämde verkligen bort mig och Sebas, som vanligt hehe ;D
Imorn åker de iväg till Miami, ingen dålig födelsedagspresent, va?? Nu kanske man kan passa på och beställa massa kläder därifrån då det är sjukt mycket billigare än här! Hoppas de får en trevlig resa =)


Grattis världens bästa mamma! ♥



Sebastián!



Nu fick han ha på sig nya kläder oxå. Jag har lovat att han ska få ha nya kläder varje dag även om vi bara är hemma, annars är risken att han växer ur de innan han hinnit använda de.
Snart ska vi ut på promenad men först måste juh mamma (jag alltså) duscha och göra sig fin oxå....

Hemmagym

Nu ska det tränas ordenligt här! Tack Kelly för lånet =) Tänkte att jag skulle köra 45 min innan frukost varje dag. Idag körde jag dock 30 innan lunch ;D. Tog en paus nu för att blogga lite eftersom jag ville unna mina fans en blogguppdatering haha!



Skatteåterbäring

Jaha, då har man fått skattepengarna på kontot idag, inte så mkt att jubla åt då det endast är 880 spänn, mycket vill ha mer... Jag vet folk som fått allt från 7000- 10000 spänn, då ska man jubla! Jag är ändå glad att jag slipper betala tillbax, det skulle va just my luck!

Sovrummet klart!

Nu är sovrummet klart! Det blev riktigt snyggt! Men jag är inte säker på om det va det tapet vi valde till helväggen...? Fast det ser inte fult ut. Kommer med bilder när är rent och vi köpt nya gardiner och bäddset som passar till.

Jag är nöjd!

Sorgligt

En sak som berört mig mkt...

Run's HouseMTV är en realitysåpa där man får följa rapparen Joseph Simmons och dess familjeliv och vardag. De har 5 barn och mamman Justine var gravid med deras 6:e, i nionde månaden...I gårdagens avsnitt födde hon en flicka men hon var tyvärr död. Jag brukar aldrig gråta till TV- program men nu grät jag faktiskt, det va hemskt sorgligt! Jag kan inte ens föreställa mig hur den här familjen kände sig, det måste vara en hemsk känsla. Alla lider men jag tror ändå att mamman lider mest, jag menar man skapar juh ett band till barnet redan under graviditeten och att gå så långt för att barnet ska dö, hemskt alltså, finner inga ord för det. Men de är väldigt religiösa och troende och hanterade det rätt bra, där hittade de tröst så att säga, men som Run själv sa så sörjer alla människor på olika sätt. Jag tänker på det här mycket....

Jag är så tacksam över att min son föddes friskt, blir sällan sjuk och är en allmänt pigg och energisk liten kille *peppar, peppar*. Såna här saker får en verkligen att tänka att man är lycklig lottad och att man inte ska ta saker för givet.

Renovering på G...

...hos mig! Ja, idag är det en kille här som ska tapetsera om hela lägenhet. Just nu håller han på att målå taket i sovrummet. Vilken tur eftersom det tydligen inte har tapetserats sen -99 här och det ser hemskt ut. Det gör oxå att vi inte kan köpa tavlor m.m...Men det svåra nu är att välja tapet, jag har så svårt att bestämma mig och Edwin har lämnat över det till mig dårå hehe.
Kommer med bilder när det är klart.

50 kr rikare

Igår blev jag 50 kr rikare på Triss! Yess!! Jag går med vinst i alla fall eftersom jag endast köpt 2 gånger tidigare...wohoo! Vem vet, kanske nästa gång blir det miljonen hihihi =)

BVC

Idag var det dags för 1 års kontroll och vaccination på BVC. Vikten, som jag fasade över, var bra =) Han vägde 8655 gram, inte mycket jag vet men han följer i alla fall kurvan nu och det är jag glad för. Han är en smal kille, som sköterskan sa...Och han är inte undernärd eftersom han även växer på längden, han är 74,9 cm lång. Han va juh ganska liten när han föddes oxå. Idag har han varit superduktigt och ätit upp hela lunchen och middag!
Vaccinationen gick oxå bra, som vanligt! Jag har en modig liten kille till son, ingen gråt lr nåt sånt =)

Efter det hade vi tänkt att möta upp Edwin i Farsta men precis som jag trodde var det fullt med barnvagnar till bussen, det är juh typiskt att de sätter in små bussar i ruschtrafik...Då såg jag att det inte va nån i spärren till T-banan så jag passade på och åkte till stan istället, that's right, jag tjuvåkte hihi. Brukar faktiskt inte göra det eftersom jag är för feg hahaha. Anyway, jag åkte till Edwin's jobb och överraskade honom där, och så fick han visa upp Sebas för kollegorna så de kunde få en uppdatering.
Sen gick vi runt i stan ett tag, det va inte bästa vädret men solen tittade fram en stund i alla fall. Och så blev jag påmind om att det va 5 år sen jag tog stundenten!!! Fatta 5 år, gud va tiden går fort, det känns som igår, helt sjukt. Va härligt att se alla stundenter på sina flak idag, jag vill oxå!

Nu har Sebas somnat, hoppas att han sover hela natten nu men...tveksamt. Ska hur som passa på och äta ett litet kvällsmål framför TV och sen lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorn.

Xoxo

Bildkalas!

Ett år senare

Jag har haft så fullt upp de senaste dagarna att jag inte riktigt haft tid att blogga. Min lilla busunge fyllde 1 år igår så jag har varit i full gång med att ordna hans kalas.
I fredags åkte jag till lokalen där kalaset egentligen skulle hållas för att hämta nycklarna, trodde jag då...När jag väl är framme så säger "tanten" att jag måste betala ytterligare 800 kr för att få ut nycklarna!!! Jag hade såklart inte de pengarna med mig eftersom hon inte alls informerat mig om det när jag betalade 200 kr första gången. Jag vet att det va lite naivt av mig att tro att det va så billigt men det är hennes uppgift ändå att informera om att man måste betala mer sen, tycker jag i alla fall...Hur som helst så fick jag avstå från lokalen eftersom jag inte hade pengarna så Edwin ringde sin mamma och frågade om vi kunde hålla kalaset hos de eftersom de har större lägenhet än oss och det va självklart inga problem för de =) Då gällde det alltså att skicka sms till alla inbjudna och meddela att kalaset flyttats dit. 
Efter det va att springa vidare till Panduro och köpa de sista sakerna till dekorationerna, springa vidare till Leidy och lämna de, och springa vidare hem till min svärmor  där Elias skulle skriva namn på alla godispåsar. Jag hade inte ätit på hela dan så mitt humör va inte på topp precis haha. 
I lördags åkte jag till Flora i Tumba för att förklara för henne hur jag ville ha tårtorna och sen åter hem till svärmor och dekorera. 
Nu är det över, thanx God! Jag tycker att det blev riktigt lyckad faktiskt trots att det inte blev riktigt som jag planerat pga lokalen. Jag kan säga såhär...det blir inga fler kalas på nåra år haha.
Jag vill passa på att tacka alla som va med oss och även de som inte kunde komma men skickade sina hälsningar =) Ett särskilt tack till Leidy och Elias som gjorde dekorationerna, mamma och svärmor för den goda maten, Rosa och Flora för "snacks" och tårtorna som blev så himla fina och alla andra som hjälpte till! Stort tack! 
Sätter upp lite bilder på kalaset senare när vi laddat upp bilderna.
Nu tänkte jag ta en dusch, luncha och sen bege oss ut och njuta av solen och värmen!