Valborg

Idag är det Valborg, vad ska ni hitta på för kul??

Själv tror jag bara att vi ska va hemma och ta't lungt. Vi är fortfarande sjuka så det är väl lika bra att vi stannar inne tills vi känner oss helt friska. Imorn blir det grill med familj och vänner...om vädret tillåter såklart! Men det är iaf va som är inplanerat ;)

Det va allt för mig!

Omslagstävling hos ViFöräldrar

Just nu pågår det en tävling hos ViFöräldrar. Ni kan gå in själva och läsa ;)

Samtidigt kan ni rösta på Sebas ;-D Han tackar och bockar!


http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/alla-tavlingsbidrag/index.xml?view-id=30830

Sjukare än sjukast

Idag mår jag lika bra som vädret, pissdåligt alltså! Både Sebas och jag har hostat hela natten men det är värst för min lillgubbe, han är så trött så han slocknade nu innan lunch. Jag får bara hoppas att han vill få i sig lite mat när han vaknar.
Redovisningen gick hyfsat igår med tanke på omständigheterna. Vi fick förvånansvärt ganska bra kritik från opponentgruppen så vi får hoppas att läraren som rättar ser med likadana ögon men det är tveksamt. Trots det är jag inte nöjd me arbetet, men man kan inte alltid lyckas. Det är iaf skönt att det är över nu och på måndag börjar vi på en och sista delkurs i Turismvetenskap ;-) Jag beställde kurslitteraturen och hoppades att den skulle komma imorn så att jag kunde sätta igång och läsa och va förberedd tills på måndag men det verkar inte komma förrän nästa vecka. Nåja, får se det från den ljusa sidan, jag får en plugg-fri helg så jag kan njuta ;-)

Onsdag

Ska snart iväg till skolan, orkar inte! Idag är jag trött, sjuk och allmän bitter, hur ska detta gå!? Jag har redovisning idag och känner världens ångest inför den. Dagens motto: PALLAR INTE!!
Nu drar jag!

Trots solsken...

...har det varit en usel dag! Jag mår skit, Sebas mår skit, vi mår skit tillsammans!

Jag ser att det är jättefint väder ute och säkert varmt (jag äger ingen termometer) men Sebas och jag har varit instängda hela dan eftersom vi båda är sjuka nu. I morse kräktes lillen och hade dessutom kolik stackarn fast han hade ingen feber så det va vi glada för. Men när han vakna' efter vilan hade han feber igen, 39+ :-( Och nu är han sådär seg igen...Jag hostar och har haft ont i huvudet hela dan. Hade bokat spinning men får nog hoppa över det.

Så ser läget ut just nu. Ha en fortsatt trevlig dag ute i solen medan vi fortsätter att ruttna här inne :-(

Just nu...

 Min bebbe just nu :( Febern börjar stiga igen så han känner sig rätt utmattad och somnade i mina armar...

Hemma med Sebas

Idag är jag hemma me en febrig liten kille. Vi tror att det är vattkoppor som spökar lr så är det kanske bara en vanlig virus. Han har inte haft jäääätte hög feber men tillräckligt för att stanna hemma från förskolan idag, eventuellt imorn oxå om det inte är så att det är vattkoppor för då får han nog stanna hemma x antal dagar till. Så vi myser lite grann och äter lunch framför TV:n, lyx tycker Sebas!! Efter vilan tänkte jag att vi skulle bege oss på promenad till Högdalen, förbi apoteket o köpa Alvedon eftersom det är snart slut här hemma.

Va gör ni för kul?

Mammas lilla troll ♥

Månadens träff

Slänger in en bild från gårdagens träff. Vi har gjort lite av en tradition att en gång i månaden träffas för middag/fika/utgång. Det viktigaste är att ha en trevlig stund med massa skratt och skvaller! Igår va vi återigen på Barcelona Tapas Bar ;-)


Nu blir det promenad i det fina vädret med Sebas för att sen möta upp Edwin och äta lunch på kinarestaurang ;-) Va ska ni hitta för kul denna fina lördag?

Mini-spa


Dags att ta hand om mig så jag kör på mini-spa idag innan mina grabbar kommer hem. Har varit på Step-up innan och det blev en ordentlig workout så nu ska det varvas ner.

Take it to the next level...

Nu ska jag bli proffs på det här med att blogga! Som ni ser fastnade jag på bloggdesign istället för att ha vilat. Jag är inte riktigt nöjd men vet inte riktigt va mer jag ska ändra på.


Hot lr Diss!?

Bloggtorkaaaaa!

Jag borde lägga ner bloggen tycker ni säkert men det tycker inte jag! För det finns stunder då jag behöver skriva av mig, typ som nu!

Shit, när blogga' jag sist!? Kommer inte ihåg men det va nåt med min första kampanj. Nu har jag förresten blivit erbjuden en ny kampanj genom Buzzador som jag hoppas komma med i, berättar mer om den då ;)

Så va har hänt sen sist då? Mycket plugg och mkt drama i skolan, orkar inte ens gå in på det men tror att dt fixat sig nu. Tråkigt när det blir så men jag antar att det alltid uppstår problem när man jobbar i grupp. Nu ska jag inte va så drastiskt och säga alltid men oftast, alla funkar inte att jobba ihop helt enkelt. Hursom, vi håller på att avsluta vår projekt som ska in på måndag och sen blir det start på sista delkursen för den här terminen och sen är det sommarloooov!! Om jag längtar till sommaren!? Gissa!! Dock inte svensk sommar, det verkar juh inte bli nåt, what's up me vädret lixom!? Snö, hagel, regn...!? Jag längtar till kubansk sommar ;-) Hoppas bara att askmoln-skiten lagt sig till dess så det blir nån resa...

Btw, jag har börjat med träningen igen. Igår va jag på Afropowerdance, dt va askul! Idag känns det i kroppen ska jag tala om för er ;)

Så, nu har jag babblat om allt o inget, tycker att det räcker så. Ska äta klart min lunch och sen lägga mig och sova ett tag innan det är dags för dagishämtning.

Chao!

Min första kampanj

Jag blev medlem i Buzzador för ett tag sen men hade aldrig blivit erbjuden en kampanj, för drygt en månad sen lr så blev jag det! Jag tycker det har varit roligt att dela ut mina små prover och tala om att jag är med i Buzzador etc etc...Kanske finns en liten promotor i mig haha ;P Som sagt, gratis är gott så alla tog emot och tacka'!

Hursom, kampanjen handlade om Dove VisibleCare Renewing duschcreme. Jag fick själv testa den i en vecka och jag tyckte den funka' rätt bra på mig! Tyckte att den luktade väldigt gott och löddra' sådär lagom, huden kändes mindre torr oxå (jag har ganska torr hud). Enda nackdelen jag kan se är att den tog slut precis efter en vecka, den är dock inte jättedyr men om man ska köpa 4 st/mån så blir det lite dyr i längden...Men jag är nöjd och rekommenderar den om man verkligen har jättetorr hud som behövs renoveras ;-)