Dop

Hinner inte blogga så mkt. Gick upp tidigt för att plugga så det ska jag göra eftersom det inte blev mycket plugg igår som jag hade planerat. Men hade världens huvudvärk hela dagen och va dessutom väldigt trött. Vi va på dop i lördags, allt va jättefint och vi hade superfun!

Helgens bilder säger en del;-)


Say hello 2 my little friend!

Nu har jag äntligen en kamera! Idag kom den med posten. Tack älskling för att du la ut pengarna ;-)


I love it!

Nollning!

Vilken grym nollning vi åkte på idag! Haha!!
På schemat stod det att vi skulle ha en gästföreläsare från 14-17, Tore-Urban Gustafsson alltså. När vi kom till salen så föreläsaren en ung kille, kanske 25 lr nåt, det första man tänkte va typ "taskiga föräldrar som kommit på en sånt namn" haha, man hade juh föreställt sig en liiite äldre man med det namnet lixom. Han va hur arrogant som helst, otrevlig, u name it! Eftersom han sa att han inte skulle lägga upp nåt av det han sa på kurswebben, utan man fick anteckna allt på lektionen, så började alla att antecka som galningar haha, när man inte hängde med frågade man desperat grannen efter va han sa, helt sjukt! Efter typ sådär 45 min skulle vi ta en bensträckare och då sa han plötsligt att vi skulle slänga alla våra anteckningar, att det bara va skitsnack, nollningen hade börjat!! Alla bara brast ut i skratt, shit va lättlurade! Han va student och det fanns nåra andra med oxå som tillhörde föreningen "turister utan gränser- TUG" , och där förstod man det här med Tore Urban Gustafsson...daaah! Hahaha, det va roligt!
Efter det skulle vi samlas på nån äng, dricka och äta smörgåsar men jag va inte riktigt med på det, kände mig supertrött, jag stannade en stund och tittade på men åkte hem efter drygt halv timme lr så.

I övrigt har jag varit i skolan från 8 idag, vi hade seminarium då och blev indelade i grupper på 5 pers. Vi ska göra en grupparbete där vi ska komma på hur vi ska locka turister till en destination här i Sverige, vår destination är Nyköping.Tills på måndag ska jag alltså ha läst flera kapitel i boken, gjort anteckningar och letat fakta om Nyköping dårå. Good luck säger jag bara!

Nu ska jag fixa ögonbrynen, duscha, smörja in mig i brun utan sol och måla naglarna! Puuuff...!! Men jag vill slippa stressa imorn.

Lååång dag!

Kom hem för typ 1 timme sen, jag är skittrött! Det har varit en lång dag, inte så mkt att göra men som tog långt tid. 
Först och främst så va jag i skolan, hade föreläsning i 2 timmar till kl. 11. Intressant å allt men gud jag höll på att somna sista timmen, har verkligen svårt för det här med att sitta still och lyssna på nån, DET måste jag jobba på. Efter skolan åkte jag till Tumba för att hämta lite saker från Rosa, köpte ett par jeans av henne och fick en kavaj på köpet ;-) Fick mitt efterlängtade té oxå, tack! Där tog jag en snabb lunch, typ det enda jag ätit på hela dan förutom frukost dårå. men nu fick jag i mig nudlar, jag va super hungrig och orkade inte göra annat haha.

Nästa stopp va frisörsalongen och där va jag i exakt 3 timmar!! Jobbigt hår alltså, men jag blev riktigt nöjd, bild får ni sen ;-) Efter frisören fick jag springa snabbt till Guldfynd där jag köpte doppresent till Chanelle & Adriano som ska döpas på lördag. Sist men inte minst Åhlens där jag inhandlade lite skit till mig, det blev saltvattenspray, torrschampoo, nagellack, ögonpenna och armband, that's it!
Nu får jag allt hålla i plånboken!

I väntan på att mina grabbar ska komma hem så ska jag vika lite tvätt från igår. 

Förresten, det gick bra för Sebas idag fast de va endast där i 1 timme. I början va han lite blyg men sen släppte det och han ville inte gå därifrån. Han lekte dock inte mycket med de andra barnen men de är juh så små så jag tror att de bryr sig mest om leksakerna hehe. Imorn ska de va där i 3 timmar, tror jag, då kanske Edwin ska gå iväg en stund, undrar hur det går då? Bra, hoppas jag...

Frukost

Go' morron people!

Sitter här och äter frukost, lr försöker iaf. Fattar inte, jag vaknade som vanligt vrålhungrig men jag dricker Chi San för att bli lite piggare och orka med dagen typ, och nu är jag inte alls hungrig, nån samband? Men nej, frukost slarvar jag inte med, det är viktigt!

Snart ska jag iväg till skolan, har föreläsning från 9-11 idag, efter det måste jag komma ihåg att gå till receptionen för att hämta mina inloggningsuppgifter. Kl. 12.30 har jag frisörtid wiiii ;-) Ni får se senare va jag har hittat på denna gång haha. På eftermiddag vill jag både hinna träna och sola, dessutom gå i  affärerna ett tag...några xtra timmar till dygnet tack!

Nu hör jag att en viss lite kille ropar i sovrummet ;-) Min Sebas börjar förskolan idag och jag missar det, ledsen! Det är skönt att Edwin tar hand om inskolningen men jag ville inte missa första dan :-( Hoppas allt går bra. Min lille toker blir stor!!

Nu drar jag!

Stan

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1008176/claudia-c?claim=vczj4h3geuk">Följ min blogg med bloglovin</a>
Det blev stan ändå ;-) Åkte dit med Sebas och mötte upp Rosa & Angie och hade lika kul som alltid haha! Vi fikade först på Bolero men eftersom min lilla kille inte kan sitta/stå still alldeles för länge på samma plats så drog vi vidare mot diverse affärer. 

Samtidigt snackade vi skit, bröllop, sex och killar, kan det bli bättre?? Rosa har lust att gå på bröllop, Angie vill ha en svart bröllopsklänning, där fick hon ett poäng av oss, visst skulle det va kul och annorlunda?! Gästerna skulle då få ha vita kläder ;-) Jag kom på att jag kan ha White Party tema till min födelsedag...? Sen kom Angie på en bra affärside, hon ska börja sälja saltvatten haha, som hon tar med från Portugal, med tanke på att Rosa köper saltvattenspray för 200 spänn!! Tänk att komma från en ö med massor med saltvatten omkring en för att behöva köpa det här för 200 kr...ironiskt! Jag bara älskar hur vi växlar från ett samtalsämne till ett annat på en sekund men hur vi alltid hamnar på...SEX! Tjejer...

Ska lägga mig nu för imorn måste jag återigen upp kl. 7. Och återigen ingen bok! Känner faktiskt ångest, jag borde juh plugga men när fan kommer boken!? Den borde va här redan, förhoppningsvis kommer den imorn, då tänker jag plugga lite redan då men söndan ska jag verkligen ägna åt plugg & bara plugg.

Go' natt gott folk!

Tillbax från skolan

Vilket jävla väder, och jag hade ballerinaskor på mig! Mina fötter va skitblöta och kalla. Hatar regn! Undrar om jag ska köpa ett par gummistövlar och regnjacka!?

Aja, back to school...
Nu är jag hemma, kom hem för drygt 1 timme sen. Hade första föreläsningen idag vilket va rätt intressant men jag gillar inte föreläsningar haha, hatar att sitta still i flera timmar och bara typ lyssna på nån. Det va ändå tur att min lärare har en "skön" attityd, hon verkar sträng men på ett typ skämtsamt sätt, förstår ni? Haha ;-) Jag märkte oxå att mycket av det hon pratade om har jag redan läst i USA, bra där! Kurslitteraturen är på engelska, det kan bli svårt men klarade jag 4 ämnen på högskolan i USA så klarar jag nog det här oxå...visst? Det jobbigaste blir nog att prov, inlämningsarbete osv är på svenska så man måste hela tiden hålla på att översätta å så.

Min bok har inte kommit än...fan! Pinnsamt att inte heller ha boken imorn.

Idag kommer Angie hit, yeeey ;-) Länge sen vi sågs. Vi skulle egentligen setts i stan med Rosa men vädret förstörde allt! Nu får vi ta en fika på Claudia's Coffehouse istället haha.

Mera träning

Egentligen va det spinning som stod på träningschemat idag men Edwin va oxå på träningshumör så jag passade på att gå med honom. Jag ville att han skulle lära mig några övningar för att träna armarna, som btw jag ALDRIG tränar...Det gick helt ok men dagens träning känns inte som riktig...träning? Allt som allt blev det bara ungefär 35 min men jag kände att kroppen inte riktigt orkade mer, har sån träningsvärk!

Efteråt passade jag på att sola men jag måste säga att det solarium suger...hårt!! Man måste sola typ 10 ggr innan man ser en aning brun ut...dags att byta rör kanske!? Whatever, får väl sola imorn + torsdag för fredags hinner jag def. inte.

Nu ska jag duscha, dricka mitt kvällsté (jag låter som en kärring haha) och lägga mig tidigt för imorn börjar jag skolan kl. 9. Synd att jag inte fick min bok idag, hade tänkt att börja läsa i den lite grann. Hoppas den kommer imorn då.

Go' natt!

Skolan

Idag va det första skoldan men det va bara en timmes infomöte. Vi fick info om programmet, hur länge det funnits osv, och så fick vi schema för de två första delkurserna som kommer att pågå i tio veckor lr så. Första föreläsningen är på onsdag, ser fram emot det, det blir lixom första "riktiga" lektionen ;-)

Jag kände mig faktiskt lite gammalt haha. Jag satte mig bredvid en tjej sm tagit studenten i år och hon frågade när jag tog studenten, jag ba ööh...5 år sedan hahaha! Dock blev hon förvånad ;-) Men man ser att de flesta är liite yngre...

Dagens träning

Dagens träning bestod av 45 min kondition + styrke. Sen stretchade jag i typ 5 min lr så, är inte alls bra på det men har förstått att det ska va bra och det kändes som om jag behövde det för redan då hade jag ont i benen haha ;-) Edwin säger att det är bra oxå, och han vet lite mer om träning än va jag gör. Han har förklarat nåt om va som händer med musklerna om man inte stretchar som jag inte riktigt förstod men det låter ingen bra...

Jag har varit duktig på maten oxå, har bland annat kunna hålla mig till 3-timmars metoden utan att känna att jag svälter, tror att kroppen vant sig nu ;-) Sötsuget har minskat oxå, lr så har jag bara förträngt det haha. Igår bjöds vi på fika och jag kunde hålla mig till EN bit kanellängd, tro mig det är bra för att va jag!

Träning 23/8-09

Det blev en spontant träningspass igår på 40 min. Körde uppvärmning/ kondition 15 min och sen styrke 25 min där jag tränade rumpa/ lår ;-) 
Jag va juh väldigt trött innan men jag tog en dusch (ok, smart att duscha innan träningen) och kände mig mycket piggare och då fick jag värsta lusten att gå till gymmet, bra va? Kändes riktigt skönt efteråt! Jag passade även på att sola men jag får väl sola minst 2 ggr till innan jag uppnår önskat resultat...Såklart har jag en plan haha, jag ska nu sola tisdag + fredag plus smörja in mig i massa brun utan sol! Måste juh va brun inför lördan ;-) Sen får jag gärna se ut som ett lik haha.

Idag hoppas jag på att kunna ta mig till gymmet, får se om jag hinner innan skolan som börjar kl.15 idag, om jag förstått rätt. Innan dess måste jag laga lunchen och Edwin och jag måste fixa lite saker angående Sebas förskolestart.

See u later!

Dagens skratt

Höll på att glömma att vi har en liten tandborstekris hos oss haha ;-)

För några dar sen slängde Edwin sin eltandborste och har inte köpt en ny än (varför vet jag inte riktigt) så jag antar att han använt sig av min. Så igår när jag kom hem frågade han lite låtsas argt om jag tagit med mig min eltandborste hem till min mamma.Självklart sa jag då, det är juh min tandborste och jag måste juh borsta tänderna på morgonen innan jag går till jobbet (daaah!).

Då berättade han att han inte hittat nån annan tandborste och fick få använda Sebas tandborste!! Hahahaha, gud va jag skrattade!! Man måste ha varit med för att förstå hur roligt det lät och sen så måste man kanske ha min fantasi för att föreställa sig Edwin borsta tänderna med Sebas tandborste hahaha ;-) Nu berättade han att fick stå i minst en halv timme och borsta eftersom den är så liten och mjuk hahahaha!!!

Helguppdatering

Som sagt, i fredags sov jag hos mamma och jag sov dessvärre ingen bra. Jag sov på soffan i vardagsrummet och det hördes en massa ljud, ismaskinen, el-apparater osv och jag är sådan som måste ha heeeelt tyst omkring för att sova. Sen så vaknade Sebas 6.30!! Jag va skittrött på jobbet och vädret gjorde inte det hela bättre.

Kom hem 16.30 ungefär och började fixa mig på en gång för vi va bjudna hos Leidy som firade sin födelsedag, så det va ingen tal om att vila innan utgång. Vi hade i alla fall trevligt och roligt hos de plus att maten va jättegod, det bjöds på paella, och jag som inte är ett stort fan av det men det här kunde man inte tacka nej till ;-) Men jag va "släckt" som Edwin säger, fanns ingen glöd i mig igår kväll haha, assåå jag va så trött bara!!

Vi kom runt 3 och det kändes skönt att Sebas sov hos farmor så vi kunde sova "hela" natten. Vi gick ändå upp tidigt, det är väl kroppen som är van.

Nu slappar vi framför TV:n och snart ska vi väl iväg och hämta lille toker. Saknar honom...







Vilken dålig inlägg det blev, halvtråkigt men så känner jag mig just nu, jag är fortfarande skittrött! Ni kan väl ändå njuta av bilden på paellan iaf ;-)

@ mami

Jag ska inte ljuga, det blev ingen gym idag. Jag är lite dålig på att planera min tid har jag märkt så jag hann inte till gymmet innan jag åkte till mamma. Men jag är ändå nöjd, jag gick juh powerwalk!

Nu ska jag avnjuta lite vin, det sägs att det är bra att dricka ett glas vin i veckan för hjärtats skull, hörde det från Angie haha ;-) Lite mat och umgänge med mamma & co blir det oxå, nice! Edwin saknas, synd att han inte kom med... 

Ciao!

Powerwalk + gym

Så ser dagens träning ut!
Powerwalk har jag redan gått, det blev 45 min i skogen med Sebas. Där måste jag säga att min lille toker va min inspiration eftersom han började bli så trött och då blir han grinig och jääääkligt jobbig, så enda sättet att få honom att sova och därmed äta lunch är att ta ut honom i vagnen. Han sover fortfarande...

Nu ska det bli lunch, det blir linssoppa! Första gången jag testar att laga linser, det är en av Anna Skippers recept  ;-) Hon är så bra, tycker jag!

Idag öppnar gymmet kl. 13 så jag går dit nån gång efter det och det blir nog 45 min där med. Ska oxå passa på att sola, det va länge sen och jag är såååå blek att jag ser sjuk ut!

Sen bär det av hem till mamma där jag ska sova över ikväll. Vi har inte träffats på flera dagar så nu börjar vi sakna varann, lr egentligen är det mest så att hon saknar Sebas ;-)

Trevlig fredag!

Gårdagens miss

Igår hann jag inte med nån träning. Efter uppropet som tog längre tid än vad jag trodde men för övrigt gick rätt bra, åkte jag hem till min svåger där större delen av Torres klanen samlades för Valentina fyllde 10 år ;-)

Det blev lite sent för Pilates och dessutom hade jag inte mina träningskläder med mig så lixom gå hem, hämta de och gå tillbax till Högdalen kändes inte sådär lockande MEN jag har inte varit lat för det, jag tog en långpromenad hem, alltså från Örby till Rågsved ;-) Så det känns hyfsat bra i samvetet hehe.

Idag ska jag jobba från kl. 15-19, det va inte planerat men kunde inte komma i bättre läger! Innan dess tänkte jag ladda på gymmet 1 timma lr så. Men först blir det lunch om sisådär 45 min, det blev tidigt uppgång idag.

Dagens träning

Har precis kommit tillbax från dagens träning som va dårå 55 minuters Pilates ;-) Måste nämna oxå att igår blev det 50 minuters konditions- och styrketräning. Det känns skönt, både i kropp och själ hehe.

Nu sitter jag och äter en aning sen middag som jag inte borde men det blev så idag pga den sena lunchen, alla måltider skjuts lixom upp då. Men jag kan berätta att numera har jag ersatt vitt ris med quinoa, fullkorns couscous, bulgur och matvete, de innehåller mindre kalorier och mer fibrer, precis va jag behöver!

Ska snart ta en dusch och lägga mig och titta på TV. Finns det nåt bra idag, tro? 

Antagen!

Gissa va jag fick i brevlådan idag!? Jo, ett brev att jag blivit antagen till Turismprogrammet!! Det är upprop redan imorn! Jag är så excited och nervös, shit! Jag förväntade mig inte det här alls, de va juh faktiskt liiite sena med brevet, så det kom verkligen som en överraskning och jag är happy happy ;-)

Jag läste NK B för att söka till Sjuksköterskeprogrammet nästa termin, jag hade redan sökt till Turism men trodde verkligen inte att jag skulle komma in, jag sökte förra året (om jag minns rätt) och blev inte antagen...Hade tänkt att söka igen nästa termin + några andra utbildningar, bara för att ha många valalternativ lixom...Såklart skulle det va sånt jag är intresserad av!

Så nu har jag avbrutit min NK B kurs och Företagsekonomi som skulle börjat nästa måndag, och från och med imorn blir jag högskolestudent!!

Wish me luck!

Helg ångest!

Jag har liite ångest över helgen, det har inte blivit nån träning sen i torsdags (helgen började tidigt haha) och jag har inte ätit som bäst heller. Oftast blir det så för mig i slutet på veckan men jag har kunnat hålla mig från godis och sånt ;-) Och sen så är det så att lördag.söndag har jag jobbat till 16.15 och gymmet stänger 17 så jag hinner inte dit annars tror jag att jag hade gått eftersom jag tycker att det är lättare att ta sig dit när man väl är ute ur hemmet hehe. Men i fredags erkänner jag att jag va lat!

Så för att inte ha några ursäkter tänkte jag göra ett träningschema för den här veckan:

Måndag- Gymmet, kondition- och styrkepass
Tisdag- Pilates
Onsdag Pilates
Torsdag- Gymmet, kondition- och styrkepass
Fredag- Gymmet, kondition- och styrkepass

Det får bli såhär den här veckan för nästa vecka börjar ordinarie pass och då kan jag till exempel lägga till spinning som jag älskar! Nu kan jag inte skippa för då måste jag ställa mig till svars inför er hahaha ;-)


Idag tänkte jag plugga för jag har prov nästa vecka redan och på onsdag ska vi dessutom lämna in labbrapport som vi ska utföra hemma. Sen pratar Edwin och jag om att åka till Söder och handla lite inredningsprylar till hemmet, yess!!

Lite shopping ;-)



Igår skulle vi ha åkt till Ikea men vi kom bara till Skärholmen. Vi gick in på Bolagret och hittade massa fina inredningsgrejer till jättebra priser ;-) Jag är verkligen nöjd med deras sortiment, synd bara att personalen är så okunnig och otrevlig, då pratar jag alltså bara om personalen i Skärholmen, vill inte dra alla över en kam. Jag kan stå ut med okunning personal MEN otrevlig, det är det värsta jag vet! Jobbar man med kunder ska man ALLTID vara trevlig! Hur som...med oss fick följa 2 tavlor hem, den ena hade vi tänkt att ha i vardagsrummet men vi insåg att den inte riktigt passar där lr nån annanstans i lägenhet så den får åka tillbax, och den andra hängde vi i köket och den är jag helt såld på, passar perfekt!

Efter Bolagret tog vi en runda i gallerian där jag hittade ett par skor till min syster :-) Jag tycker att de är riktigt snygga, hade det funnits i min storlek hade jag förmodligen köpt till mig oxå men tanke på att de bara kostade 100 kr (!!). Men jag åkte inte helt tomhänt hem (alltså utan skor), själv hittade jag ett par lila som passar till klänningen jag ska ha mig på dopet om ett par veckor, blink blink!

Gårdagens träning

Jo, tro inte att jag skippade träningen igår inte! Jag gymmade i bara 45 min, men det är iaf nåt men tanke på att jag kommit in i röda veckan och då mår jag skit. Körde mest kondition som vanligt, behövs verkligen då min ligger på botten, men tränade även lår och rumpa + mage. Känner mig lite öm i kroppen idag men det kanske inte mest beror på träningen...Jag ska i alla fall till gymmet lite senare efter alla hushållsysslor som står på schemat idag och då ska jag även passa på att sola ;-)

Städ-torsdag

Vi har vaknat på städhumör! Edwin håller på att dammsuga och jag dammar av, efter dammsugningen ska jag moppa golvet. Vi har även städat undan en massa skit som inte ska va där det va. Det är så typiskt att man samlar på tills det blir en hög och man vet va man ska gör utav det. Jag gillar ordning och reda! Vi pratar oxå om att åka till Ikea, my favourite place typ haha. Hoppas det blir av för jag känner att vi behöver en massa förvaringsgrejer där vi kan ha all....skit!

Igår kväll beställde vi gardiner till köket och sovrum samt mattor till sovrummet. Vi har bott här i över 1 år men ibland känns det som om vi fortfarande är nyinflyttade, tråkigt! Så det är kul när man vaknar på sån här humör att man vill köpa en massa inredningsgrejer och få ordning på allt....fast kanske inte så kul för plånboken!?

Onsdag

Va jag fick stressa i morse, fick pressa i mig frukost på typ 10 min lr nåt! Inte alls lik mig, jag njuter av min frukost haha. Men det va så att min lärare va juh sjuk igår så vi skulle ringa tidigt till skolan idag och kolla om hon skulle va närvarande idag. Jag trodde inte det eftersom jag fick höra att hon va magsjuk MEN jag hade fel! Jag ringde nångång runt 7 och de sa att vi skulle ha lektionen och jag hade inte ätit frukost lr ens klätt på mig. Jag kom i tid i alla fall men jag hatar att stressa på morgonen, jag är sån som går upp typ 2 timmar innan hahaha!! Kände mig rätt trött och trög men jag hängde med ändå och fick mycket klarhet runt atomer å sånt ;-)

Efter skolan mötte jag upp mina män och vi åkte hem till mamma för lite lunch och umgänge! Det blev alltså ingen träning idag men det är ok, jag går till gymmet imorn. Jag måste ändå nämna att jag gick på Pilates klassen igår så jag har INTE legat på lata sidan...så det så!

Riktig mysig höstväder idag...NOT! Hatar hösten faktiskt, tycker att vi kan skippa den och hoppa över till vintern som gärna får vara över på 1 månad haha...önsketänkande!

Bjuder på en bild av min toker i sin mysiga höstoutfit:

Plugget

Som sagt så åkte jag tidigt till skolan idag men tyvärr var vår lärare magsjuk! Vi fick i uppgift att svara på diagnosfrågor tillhörande kapitel 1 (som vi är på nu) i slutet av boken. Vi kunde antigen stanna kvar i skolan eller gå hem. Jag använde sunda förnuftet och stannade kvar och löste hälften (det är 68 frågor)!! Duktigt, va? Jag visste att jag inte skulle få ett skit gjort här hemma haha. Nu sitter jag och skriver över svaren i min laptop då det ser fräschare och mer ordningssam ut, hatar nämligen att läsa av blyertsanteckningar...

När jag kom hem hade min kära man lagat lunchen, en god sådan! Så duktigt han blivit på pappaledigheten ;-)

Nu ska jag återgå till plugget. Sen blir det Pilates!

Träning

Trodde att det fanns pilates idag men jag misstog mig, det är på tisdagar och onsdagar. MEN det hindrade inte mig, jag gick till gymmet ändå och tränade 1 timme.

Körde kondition mest, men även rumpan och benen fick sig lite träning. Jag slutade med att träna magen med några sit-ups.

Snart ska jag lägga mig, det blir tidigt uppgång imorn då jag ska till skolan. Natti natti!

Måndag

Så va det måndag igen men idag har jag inte jobbat, kommer att va "ledig"  fram till fredag och sen jobbar jag hela helgen. Hade tänkt att ta sovmorgon idag eftersom jag kände mig helt utmattad igår men det blev inte riktigt så, fast jag klagar inte, jag känner mig inte särskilt trött ändå. 

Idag har jag hunnit med lite plugg men jag känner att jag borde läst lite mer, det är inte världens lättastes ämne tycker jag. Jag måste nog läsa en kapitel flera gånger för att förstå haha ;-)

Nu ska vi äta lite mellis och sen kanske vi hinner ut en sväng hela familjen innan min Pilates träning börjar ;-P På tal om det fan...måste ringa och boka!

Det va allt för tillfället...

På jobbet

Tiden går som snigel här, känns som jag har varit här i evigheter, ändå har vi haft rätt mkt kunder...men det är fortfarande drygt 40 min kvar tills jag slutar!! Men jag klagar INTE, it's all about the money och det kommer att löna sig sisådär i september...

Idag blir det nog bio, ska titta på LA Gigolo, alltså från att inte ha varit på bio på typ 1 år så har jag gått nu typ varje helg, men det är mysigt ;-)

Undrar va mina män gör...?? Ska ta och ringa Edwin efter jobbet, de kanske är inne i stan lr nåt så jag åker dit istället.....

Första skoldan

Idag började jag läsa Naturkunskap B på Folkuniversitet inne i stan, kommer att läsa det 10 veckor fram över och det känns jätte spännande faktiskt, alltså inte själva naturkunskap för jag är inte så förtjust i såna ämnen men att lixom gå i skolan, prov, uppgifter, arbeten osv, det känns kul! Det va juh nåra år sen man gjorde sånt. Vi är bara 5 i klassen varav 4 tjejer och en kille och vi är ungefär i samma ålder, lr ja det skiljer några år emellan, det känns bra för jag tror det blir lättare att jobba i grupp och vara mer delaktig i lektionerna. En rolig sak...Man ska juh alltid presentera sig och berätta lite om sig själv och när det va min tur så berätta' jag såklart hur gammal jag är och att jag har en son och blev så förvånade hihi...det känns kul OCH smickrande, det va till och med en tjej som är 19 som trodde att jag va lika gammal som hon!

Nu ska jag återgå till min mat. Det blev ingen träning idag för jag är trött, gick upp 6.30 i morse och jobbade efter skolan till 18, så jag är liiite trött. Fast jag hade nog blivit piggare om jag gått till gymmet...

Lite av varje...

Igår fyllde Adriano och Chanelle 1 år så efter jobbet blev det lite grill mat och tårta, gott och trevligt! Grattis till dem! Va tråkigt att jag inte har nån kamera, jag kunde inte ta kort på gullungarna igår för att lägga upp här :-( Men snart förhoppningsvis...

På tal om jobbet...Va segt det va igår, inga kunder nästan! Tiden gick så långsamt. Nu har jag jobbat 3 dagar i sträck och ska jobba ytterligare 6 dagar ! Men no complains, det blir bra med pengar i september ;-)

Träning har det oxå hunnits med idag. Jag har varit duktig och gått till gymmet efter jobbet. Det va såå nära att jag skulle banga men vilken tur att man har en man som pushar en! Jag vägde mig idag men vikten har inte förändrats alls, helt konstigt! Jag går varken upp eller ner, det har aldrig hänt mig förr faktiskt...men det är kanske bra...

Nu ska jag gå tillbax till Lipstick Jungle och sen blir det sovaaa...natti natti!

Bio!

Jag bloggar på plats, det här är kul hehe! Edwin och jag sitter på Filmstaden Söder och ska titta på Baksmällan om ungefär en halv timme. Hoppas den är bra...
Innan hamnade vi först på Pizza Hut till slut, vi skulle egentligen till Koh Phanghan MEN det va så mycket folk och 30 minuters väntetid på bord så vi orkade inte vänta, det får bli en annan gång inorm snar framtid ;-). Pizza Hut va helt ok oxå...Därifrån gick vi till Waynes Coffee för efterrätt! 

Ja, just det, idag va det Pride, är det nån av er som varit där?? Vi va inte där, jag jobbade så det blev sent, hur som helst hade jag inte heller åkt eftersom det kan bli lite jobbigt med Sebas och så mycket folk omkring. Men det är inte så att vi missat hela showen heller, vi har träffat på ett och annat drag queen ;-) De är färgglada hehe!