Bilder från igår

Laddar upp endast tre bilder eftersom min kamera inte åkte upp så många gånger igår kväll. Har även två video men måste lista ut hur man lägger upp dt här =/ Enjoy så länge av bilderna!

Förband Siete Raizes =)
Förbandet Siete Raizes, grymt bra!


Edwin & jag ♥

La Charanga Habanera!
La Charanga Habanera!!! Sååå bra =)


Ingen plugg idag tyvärr, alldeles för trött för dt! Men imorn kommer tjejerna till och då ska vi ha "pluggfest" och träna på vår redovisning på tisdag =)

På jobbet

Sitter på jobbet just nu och ska snart inta min plats i kassan. Igår kväll va jag ute på konsert. La Charanga Habanera, en av Kubas största/bästa salsaorkest va på besök i Stockholm. De spelade på Munchen Bryggeriet och dt kunde jag självklart inte missa. Jag är glad att jag inte gjorde dt eftersom de drog på en ordentlig show + att dt är alltid kul att dansa salsa =) Bilder kommer upp sen!

Idag är jag inte alls lika trött som jag trodde att jag skulle va, trots att jag bara sovit drygt 5 timmar. Men dt kanske kommer senare. Synd för mig eftersom dt inte är tal om sömn när man kommer hem, då ska jag umgås med familjen en stund och sen ska jag fortsätta mitt pluggande!

Trevlig söndag, gott folk!

Äntligen fredag

Jag vet inte varför jag säger så, egentligen längtade jag inte ens till fredan då dt är bara 1 vecka kvar till tentan som jag får panik över varenda gång trots att jag råpluggat!! Men varenda gång känner jag att jag inte kommer att klara dt, och den här ggn är dt nog så. Vi pluggar juh på 2 heeela böcker + kompendium! Dt får gå som dt går...=/

Vad ska göras idag då?? Ja, förutom att plugga vill jag även hinna med att åka in till stan och träna på kvällen. Sen blir dt hemmamys med familjen ♥ För imorn ska dt jobbas!!

Hade egentligen inte så mkt mer att berätta, hela veckan har gått åt plugg och inget annat...

Ha en fortsatt trevlig dag =)


Ja må hon leva...

Jappy baby to you, happy baby tu yuu, jappy baby dir Rosa, jappy baby tu yuu!!



Idag fyller min underbara Rosa år! Old pic. men lika vacker som alltid, kärlek till dig!

Gott & blandat

Igår hade vi som sagt samtal på förskolan angående Sebastian och dt som hände i måndags. Jag är glad att vi fick komma dit och prata med personalen och reda ut ett och annat. Annars går man runt och grubblar och samlar på saker tills man exploderar. Efteråt kändes dt väldigt bra, vi fick fram våra åsikter och de lyssnade på oss, kändet det som. Samtidigt fick vi chans att ställa frågor om hur Sebas är på förskolan, om han är likadan där som när han är hemma...och det är han! Haha ;-P En livlig, aktiv klätterapa! Min lille buse slutar aldrig förvåna mig över sina ständiga påhitt =) Nu är dt här avklarad och jag hoppas att dt inte händer igen, trots att jag är medveten om att sånt här händer bland barn men dt är som sagt inte kul när ens barn drabbas med jämna mellanrum.


Va har jag för planer idag? Först och främst, PLUGGA! Måste läsa klart ena boken åtminstone innan veckans slut så att jag bara kan koncentrera mig på praktiskt tentaplugg nästa vecka + veckan därpå. Sen så har jag lovat min mormor att ta henne till frisören så dt ska göras på eftermiddag efter dagishämtning och efteråt åker vi till mamma och hälsar på.

På kvällen ska jag träna, får inte slarva nu när jag kommit igång igen. Måste kolla om dt finns nån pilates- eller spinningpass ikväll för gymmet brukar va ganska fullt vid den tiden .

Va ska ni folk hitta på denna grå dag??

Mkt som händer...

God morgon!

Det va mig en tidig morgon! Jag är inte frivilligt uppe såhär tidigt men kan inte sova vidare, tyvärr. Så jag tänkte passa på och uppdatera er lite om mitt liv innan jag sätter igång med dagens plugg.

Det händer mkt just nu, obviously när jag inte bloggat på flera dar fast dt är juh ändå ganska lik mig, lr?? Men det händer inte mkt för bloggen, jag menar dt är personliga saker som jag inte tänker ta upp här. För övrigt så är dt plugget som tar en stor del av min tid + familj osv. och därför hinner jag inte blogga särskilt mkt, ja ni fattar...

Helgen va ganska lugn, förutom min hetsiga Jimmy Choo stresslördag! Helt onödigt känns dt nu efteråt, eftersom de fyller juh på lagret hela tiden =/ Vilket betyder att det inte är nåt speciellt, hela Sverige kommer juh att gå runt i Jimmy Choo uniform! Men vi får se hur allt sitter, man kan alltid ångra sig...

Som sagt, pluggat mkt på sistone. Trodde aldrig att jag skulle tillbringa en lördag åt plugg men nu har jag gjort det! Jag har ett PM+redovisning och tenta om ca. 2 veckor så dt gäller att fokusera på dt =)


Sist men inte minst har vi haft lite issues på Sebas förskolan. För tredje gången har han kommit hem med rivsår i ansiktet och den här gången ganska rejält! Jag har "klagat" om dt här tidigare och sagt att man ska va uppmärksam men tydligen har man inte lyssnat på mig. Jag, om nån vet att dt här är väldigt lätthänt på förskolor men efter upprepade gånger borde man väl se ett mönster och va lite mer uppmärksam, lr hur?! Det jag reagerar mest på är att ingen i personalen har kunnat förklara för mig ordentligt va dt va som hände och jag har hört 2 versioner hittills, dt enda som verkar stämma är att INGEN av de ansvariga varit med =/ Hur som helst, vi ska på möte där idag och jag hoppas på en lösning, och att de lyssnar på oss som föräldrar och tar åt sig.

Så, dt va nog allt för now! Ska läsa lite nu =) Ciao!

Jimmy Choo= min!

Jaaa, jag kom in till slut! I' so happy! Jag fick dock inte allt som ville ha men det väsentliga, nämligen en klänning, min klänning =) I love it! Ska ändå fortsätta hålla utkick för skorna, kanske nån som ångrar sitt köp...?

Jag kan juh bara glömma det...

Idag lanserar Jimmy Choo sin kollektion för HM och jag såg verkligen fram emot det. Men nu märker jag att det inte bara va jag, utan typ hela Sveriges befolkning! Det går inte ens att komma in på HM:s hemsida och att köa ui flera timmar i den här kylan utanför en butik va inte direkt aktuellt för mig. Så ja, jag kan bara glömma att erhålla nåt från den kollektionen =( Men jag ska försöka...

Dagens träning

Idag hade jag bara en timmes handledningsseminarium, 9-10. Lite onödigt att åka till skolan för bara en timme, kan man tycka men det va seminarium = obligatoriskt! Men det va ändå bra för väl ute ur hemmet så får jag motivation att gå till gymmet, och det gjorde jag oxå!

Det blev ca. 35 min. Uppvärmning/kondition 20 min + styrketräning 15 min. Det känns helt ok att köra i den här takten, t.ex fick jag inte lust att kräkas idag som igår haha. Kommer nog att köra såhär hela veckan (5 dagar/veckan) och från och med nästa vecka får jag öka på lite till =)

2:a tentan avklarad =)

Idag fick vi tentaresultaten och gissa vad!? Jag fick godkänt! Otroligt, men sant =) Jag va livrädd att se resultaten och så säker på att jag skulle bli underkänd så gissa vilken chock jag fick, men det va egentligen tack vare duggan annars hade jag fått en halv poäng ifrån godkänt.

Kom att tänka på att jag är jättenöjd med hur det går i skolan för mig med tanke på att jag har en del annat att ta hand om, bl.a ett barn och det ni är ett heltidsjobb och inte lätt! Men man måste ta vara på tiden och kämpa på. Sen måste jag oxå säga att vi i gruppen jobbar på jättebra nu, vi har verkligen lärt oss från vårt förra misstag (att lämna allt till sista sekunden) och jobbar på i bra tempo, tycker jag!

Idag har jag äntligen fått kurslitteraturen, så om ca. en halv timme ska jag sätta igång med dagens läsning =)


Btw, har även hunnit med träning idag, dock 30 min bara men det är alltid nåt. Det märktes att jag inte styrketränat på ett tag, höll på att kräkas ett tag när jag gjorde benövningar haha!!

Dagens träning

Idag tog jag det oxå ganska lugnt, tränade i 30 min, men det kändes betydligt mkt bättre än igår. Kände som om jag kunde ha fortsatt men jag vill inte köra för hårt än. På måndag får jag öka till 45 min men fortfarande kondition, i nåra dar till...
Kom att tänka på att jag har en kupong skräpandes nånstans, där jag får 1 timmes personlig träning gratis =) Gratis är gott brukar man säga, och jag behöver verkligen ha en kunnig person som talar om va för slags maskiner/träning jag ska köra för att nå min önskade resultat. Ska ta tag i det! Kanske kan gå nästa fredag då jag är ledig igen.

Nää, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lunch =)

Förberedelserna inför Beach '10 har börjat

Träningen har vilat alldeles för länge. Det märkte jag direkt när jag började trampa på maskinen idag, så därför tog jag det ganska lugnt och tränade i 30 min =) Hoppas på att kunna gå imorn oxå men med tanke på regnet jag fick över mig så är det lite tveksamt, jag som precis återhämtat mig...Men just nu känns det väldigt bra iaf =) Håller dig sig tills imorn så går jag självklart igen! Måste passa på nu när jag är ledig. That's right, min helg började igår, men ifs jobbar jag både lördag & söndag.


Btw...Igår höll vi tal, grupp 3:4 spika' det! Vi va så bra och vi fick jättebra kritik oxå, dessutom gav vi publiken ett gott skratt ;-P Vi pratade nämligen om bröstoperationer, Lisa & jag va ett företag som skulle göra reklam, så ni kan juh bara föreställa er våra sjuka argumenter och hur roliga vi lät haha!! Jag kanske ska äga mig åt reklam...;-P Jenny & Frida va politiker och argumenterade emot, de va oxå jättebra!

Jag skolkade idag

Jag skippade föreläsningen idag, kände helt enkelt inte för det. Jag har inte sovit så bra i natt och dessutom är jag förkyld, Sebas vaknade sent oxå så jag hade ingen lust att stressa idag med. Tog en värk- och hosttablett till frukost och nu mår jag lite bättre, så jag gör mig i ordning för att dra mig till skolan och föbereda talet till imorn :-S.

Kommer inte att kunna dra mig till gymmet idag heller, fan oxå! Men jag har hört att det inte är nån ide att träna när man är sjuk/förkyld...?

Ciao!

Fy SH!

Ingen bra skoldag alltså! Jag stressade som fan för att komma iväg i tid till skolan för att få reda på att föreläsningen måste flyttas fram till 12 när jag väl är framme, eftersom någon slarvat med bokning av sal *grrrr*. Visst, det kan hända nån gång men fan, det är inte första ggn det planeras dåligt på SH! Ja, då satt Lisa och jag i 3 tim typ och snacka skit haha...det va i för sig trevligt ;-)

Så klockan 12 började föreläsningen, vi hade redan fått reda på att vi har en inlämningsuppgift redan tills på fredag(!!), men inte nog med det...vi ska hålla tal på onsdag!! Helt sjukt tycker jag. Vi har precis börjat Integrerad kommunikation och turism, alltså vi har knappt fått nån intro och så ska vi hålla tal...!! Aja, vi sitter alla i samma båt så det kan inte bli värre för nån haha. Men jag tycker att det är lite orättvisst för oss som redan har seminarium på onsdag, vi är lixom de första att ha seminarium, medan de som har på torsdag & fredag har fler dagar att förbereda sig :-S

Nu har de även lagt in en föreläsning (den DE missade idag) imorn, då vi egentligen skulle ha varit lediga...tråkigt värre!

Konsert 091030

Igår var vi på en salsakonsert. Orkar inte skriva mkt idag så jag sätter upp ett collage istället =) Jag kan säga att det va skitkul iaf!! Enjoy!