Lunch break


Jag syndar med vitt ris, I know, men chili con carne smakar juh bäst med det...

Dagens träning

Sådär ja, nu har jag varit ute och powerwalkat/joggat. Jag avslutade med sit-ups här hemma ;-D Så stolt över mig själv haha!! Bra start på dagen säger jag bara, jag känner mig piggare och mer peppad att plugga...precis va jag ska göra nu efter duschen.

Peace!

Visning

Innan jag går och lägger mig så tänkte jag berätta att vi har varit på visning idag. Det är så att vi letar efter en större lägenhet eftersom det börjar bli dax för Sebas att få eget rum, jag har tänkt att juh yngre han är desto lättare blir det att vänja honom vid att sova ensam...eller?? Visserligen skulle vi vilja ha något närmare stan (drömläget lixom!!) men lägenheten som vi tittade på idag ligger här i Rågsved oxå...dock bättre läge, närmare T-banan alltså = närmare stan? Haha!!

Hur som, både Edwin och jag tyckte om den. Jag tyckte den va fräsch och fin, och verkar dessutom vara ett bra område, så vi har tackat ja ;-D Nu håller vi tummarna!

Natti natti!

Lunch

Dagens lunch bestod av kycklingfilé med quinoa och en enkel sallad tid...nyttigt och gott!

Powerwalk + Jogging

Det va dagens träning det ;-D
Jag skulle joggat hela vägen men alltså min kondition suger (!!) så jag joggade en bit och resten powerwalkade jag. Satte på mig hörlurarna på högsta volym och sprang/gick i skogen, superskönt! Ska nog göra om det, iaf tills jag köper gymkort.

Senaste nytt

Dålig uppdatering, i know! Men jag hinner verkligen inte! För mycket andra och viktigare saker som tar upp min dyrbara tid haha. Nää skojar bara men jag har varkligen fullt upp hela tiden med plugg, family time, dagis lämning/hämtning osv. Bloggen fåt lixom komma sist, det här är juh trots allt bara en tidsfördrift...

Idag har jag varit i skolan från 11 till ca. 14, vi har jobbat med vårt grupparbete. Känns rätt bra, tror att vi jobbar i rätt tempo. Det ska lämnas in den 27:e oktober och vi har kommit en bra bit på vägen ;-) Den här veckan har jag inga föreläsnigar/ seminarier så hela tiden ska utnyttjas till att plugga på tentan den 9/10 på Kvalitativa undersökningsmetoder, låter kul va!?

Mitt gymkort tog slut förra veckan men jag har inte köpt nytt än. Va och titta på 2 gym i Flempan idag, den ena va då stängd (obemannad) fram till 12 så jag hann inte kolla in den ordentligt och den andra är jag lite osäker på fortfarande, måste kolla lite mer på priser osv. Om det verkligen blir gynnsam så att säga...Tänkte inte slappa för det, ska ut och jogga imorn ;-D

Jag har glömt nämna att min älskade mormor kommer på besök från Miami nästa söndag coh ska va här i 6 månader!! Jag är så glad! Jag växte upp med min mormor och vi kommer jättebra överens, hon är verkligen bäst!! Så igår va det storstädning hemma, jag rensade klädkammaren och gav henne lite space och nu måste jag bara köpa lite fler klädhängare och trådbackar ;-)

That's it for now!

Uppdate!

De senaste dagarna...

Jag har tränat, både i måndags och idag ;-) Imorn tar mitt abonnemang slut på Högdalens simhall så på fredag (lr om jag hinner imorn) så ska jag köpa nytt i Flempan. Förhoppningsvis drar jag med mig Rosa ;-D Kanske hinner jag även träna redan på fredag.

Har även pluggat en del. Det lönar sig vet ni för jag fick G på duggan *happy* Inte VG som hoppats på men bättre lycka nästa gång. Har inte behövt gå till skolan så mkt den här veckan, vilket jag tycker är rätt skönt, tycker att man utnyttjar tiden bättre med att plugga hemma om inte det är nån jätteviktig föreläsning såklart. Imorn har jag dock lite längre dag, 9-15 men sen är jag ledig 5 dagar. Eller ledig och ledig, jag ska juh jobba både lördag & söndag...

Nu ska jag duscha, luncha och sätta igång med plugget. Peace!

Grattis Susan!

Igår firades Susans 30(1) årsdag. Vi hade som vanligt hemmafest och som vanligt ASKUL! Väldigt mycket Tequila oxå, tur att jag smet ifrån min svärmor emellanåt annars hade jag nog inte kommit ur sängen idag haha!! Men vi hade jättekul. Bilderna får tala för sig själva ;-)



Bloggtorka!

De senaste dagarna har jag mest ägnat åt plugget. Hade juh som sagt en dugga i torsdags, får resultat på tisdag, längtar inte precis haha. Jag vet inte riktigt hur det gick, det känns som om det inte gick bra alls men så brukar jag i för sig alltid tycka, vill inte ha för höga förhoppningar så jag inte blir alltför besviken. Hoppas att jag åtminstone frå 3 poäng så de tillgodoräknas på tentan ;-)

Jag har även hunnit med lite träning, men nu får det vila tills på söndag (?) för imorn jobbar jag och sen är det party!! Jag har även jobbat idag så jag kunde va ledig på söndag, kom hem för inte så länge sen. Tycker att dagen gick rätt fort men det kan bero på att jag varit super effektiv idag haha!! Jag har plockat varor som en galning och såklart tagit kassan emellenåt + frontat! Har verkligen inte latat en enda sekund, duktigt!

Men nu ska det iaf latas framför TV:n med ett glas vin och mina killar ♥

 

Träning

Skulle egentligen ha tränat igår men pga dålig planering (så ovanligt, va!?) så blev det inte av. But that's ok, jag gick till gymmet strax efter att ha lämnat Sebas på dagis i morse ;-) Det blev kondition- och styrketräning för benen. Imorn vill jag köra kondition och magträning.

Jag vill prova på Bodypump men har inte riktigt vågat pga att jag inte tror att jag kommer att orka. Skulle behöva nån sån där intropass lr nåt innan...Vill oxå lägga in simning & spinning i träningen men hur ska jag få tiden att funka...?? Ja, jag får se hur det blir när jag börjat träna i Flemingsberg, mitt gymkort här går nämligen ut nästa vecka och det blir billigare (och mer effektiv?) i Flempan.
Nu ska jag duscha och sätta igång och plugga till duggan på torsdag. Måste även till Stadsbiblioteket och hämta en bok som jag tror kan innehålla lite DÅ-fakta på om turismen i Nyköping. Hoppas jag hinner innan det är dags att hämta min buse.  

Minerva

Efter puggfesten hämtade jag Sebas på dagis och åkte vidare hem till mamma. Han sov över där igår så Edwin & jag passade på att gå ut och äta. Det blev en fransk restaurang på Vasastan, Minerva heter den. Vi har aldrig ätiti på fransk restaurang förut så därför valde vi den för Edwin fick ett Smart box från jobbet ;-)

Valet kändes rätt för att ha varit "gratis" (vi betalade för dricka, förrätt & efterrätt). Maten va sisådär, ätbart, men dock inte värd priset tycker jag. Dessutom fick vi vänta sjukt länge på varmrätten och när vi väl fick den så va min köttbit rå euwwww!! Jag hade glömt att nämna att jag ville ha den välstekt, kanske om jag fattat va det va för kött så hade jag nämnt det. Jag frågade servitrisen och till svar fick jag: filé...hmm, ok det säger juh mkt. Hursom, valde att inte haka upp mig på det och bad bara att få den mera stekt och fick då vänta ytterligare 20 min...Efter maten blev det efterrätt och det va gott, inga klagomål där ;-)

Efter maten promenerade vi genom Vasastan till T-centralen. Älskar även denna sida av stan, dock inte mer än favorit Söder, men där är det oxå mysigt och fint. De har jättefina lägenhetshus, önsketänkande att bo där...mm drömmer & drömmer!!

Hade jättetrevligt igår med min älskling ♥

Pluggfest!

Såhär såg det igår när tjejerna samlades hos mig för att jobba med vårt grupparbete om Nyköping. Vi kom en bit på vägen, vi diskuterade och började redan skriva på arbetet. Det känns skönt då faktadelen ska redan in på torsdag.

Det va trevligt ;-) Nästa gång blir det riktig fest haha...inga böcker inblandade alltså! 

Klart!

Så, nu är jag klar med inlämningsuppgift 1 som ska lämnas in idag klockan 13 ;-) Skönt det känns! Satt uppe igår till 22 lr så och svarade på sju frågor med de två sista orkade jag inte med så dem skrev jag klar idag. Jag kommer till ett statium lr va man ska säga där min hjärna inte orkar ta in mer informationen och då kan jag lika gärna stänga igen böckerna få jag fattar ändå inget av det jag läser haha! Det va va som hände igår kväll!! Men nu är jag i alla fall klar och kan lägga den boken på hyllan ett tag eftersom nästa inlämningsuppgiften ska in i oktober (nej jag ska inte vänta till sista dagen) I efterhand sådär tycker jag att boken är rätt intressant, om jag ska va ärlig ;-)

Nä, nu ska jag sluta babbla och göra mig i ordning till skolan. Först ska jag förbi jobbet och skriva ut uppgiften eftersom jag inte riktigt fattat än hur man skriver ut i skolan :-S IT och jag passar inte riktigt ihop haha!

Onödigt

Hinner med ett kort inlägg innan jag ska iväg på föräldrarmöte.
Tyckte det va lite onödigt att gå till skolan idag. Vi i gruppen träffades drygt kl.12 men det va lite ont om tid och de flesta av oss hade inte hittat så mkt info så vi fick inte så mkt gjort tyvärr. Sen hade vi en föreläsning om studieteknik, helt ointressant och onödigt!! Det varade inte ens i 45 min lixom. Efter det åkte jag hem, jag missar alltså sista föreläsningen idag som antagligen va den mest givande och viktiga men jag vill prioritera första föräldramötet. Men det är alltid trevligt att träffa tjejgruppen och prata och umgås lite ;-)

Imorn har jag föreläsningar från 11-15, hoppas hinna träna innan dess. Ikväll ska jag plugga, måste läsa klart kap. 2 i Tourism Management och skriva anteckningar + läsa Forskningsmetodik och svara på frågorna som ska in på torsdag...!! Jag lyckades plugga 2 timmar igår kväll och 45 min i morse, så jag har lite gott samvete ;-)

Nu drar jag!

Köpte lite roliga skolgrejer idag, lite pennor och mapp så jag kan hålla reda på alla mina papper och inte ha de i skrivblocken, blanda ihop de osv...typiskt mig!

Dagens träning

Jag har precis kommit hem från gymmet. Hade tänkt att gå efter skolan men lika bra att ha det överstökat ;-) Har dessutom föräldrarmöte idag så jag hade ändå inte hunnit efter plugget.

Dagens träning blev 40 minuters konditionsträning och jag brände 390 kalorier, om man får tro maskinen haha. Men det är ändå inte mycket att jubla över, det är juh inte ens 1/4 av rekommenderade kaloriintag om dagen, frågan är hur mycket jag får i mig? Mitt mål är fortfarande att gå ner minst 2 kg men jag vill samtidigt äta bra och må bra. Just nu tycker jag att jag är duktig med maten, det är träningen som jag måste få igång alltså. Den här veckan får det hur som helst endast bli konditionsträning, det behövs efter ett par veckors uppehåll.

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för ännu en skoldag. Hinner även äta lunch hemma och plugga lite, duktigt!


Btw...Lämnade Sebas på dagis idag runt 8 tiden och han va jätteledsen när jag gick, det skär i mig! Men jag ringde nyss och avdelningen hade gått på promenad så det verkar som om det gick över rätt fort ändå, annars hade de väl ringt...lr?

Helgen

Ok, nu har jag pluggat i drygt 1 timme, det är allt jag har hunnit med idag. Inte bra, inte mycket jag vet men orkar verkligen inte. Jag är trött och har jätteont i ryggen, känner att även om jag skulle fortsätta plugga skulle ändå inget fastna pga av hur trött och utmattad jag känner mig. Jag har nu läst 1:a kapitlet i kompendiet som ska komma på duggan om 1 vecka och lite till + letat fakta om DÅ-turismen i Nyköping, that's it!
Tänkte bara ta en snabb uppdatering om helgen ;-)
Jag har jobbat både lördag & söndag, vilket i för sig känts rätt bra, dagarna gick ganska fort, det va skönt! Men det har inte varit direkt det roligaste med helgen. Det roligaste va att träffa tjejerna såklart, även om det blev en kort kväll...
Vi drog till Thailand en sväng hehe! Nää, vi va på restaurangen Koh Phangan på Söder, Angie, Jenny, Rosa, Flora & moi ;-) Jättemysig och exotisk restaurang, man är som i en djungel, det regnar och åskar till och med, häftigt! Maten va helt perfekt oxå, sååå gott!! Alltså, jag är inte så förtjust i stark mat men jag slickade på mina fingrar, bokstavligt talat! Sällskapet gjorde juh upplevelsen ännu bättre såklart, massa skratt men även allvarligt svininfluensasnack, och hetsiga diskussioner!! Synd bara att kvällen blev ung...

Nu ska jag lägga mig, ska upp 6.30 imorn och har en lååång dag framför!
Go' natt!

Magsjuka

Sebastian har åkt på magsjuka lr nån typ av virus. Han har inte fått i sig nån mat på hela morgonen, inte ens majsvälling, allt bara åker upp igen. Stackarn kräks juh bara vatten till slut. Han får bara vätskersättning men jag funderar på att ge honom lite potatismos, alltså bara potatis, när han har vaknat, han måste juh få i sig nåt. Typiskt, precis när han hade börjat äta bra...Det här med dagis alltså, kanske inte så bra men va ska man göra...? Precis oxå när det hade gått så bra med inskolningen så blir han sjuk, han kommer förmodligen inte att kunna gå imorn, hur ska det bli på måndag när man ska lämna honom?? Hoppas han blir bra snart, jobbigt att se honom såhär och kräkas...Vilken tur att jag tackade nej till kryssningen, hade inte kunnat lämna honom såhär.