Helgen <3



Jag har haft en bra helg, tagit det lugnt och myst med mina underbara ;) Inte jobbat, bara varit hemma typ. Förutom igår kväll då älskling och jag bestämde oss för att käka på peruansk restaurang, mm gott va det! Det va kallt som fan, men det gör inget när man har nån som värmer ;P 

Jag kan inte va nöjdare med min träning, det går alldeles utmärkt på den fronten. Har tränat enligt schemat hela den här veckan, tror faktiskt inte att jag klarat det innan...Önskar bara att jag kunde va lika nöjd med pluggandet :S Men jag får ta och plugga riktigt hårt nu i veckan då vi förmodligen får hemtentan redan på fredag så det gäller att ha läst klart all litteratur till dess, åtminstone det mesta. Har även en grupparbete att skriva oxå...
Snart är det sängdax så god natt på er gott folk!

Bio x2 ;)

Då va den här jobbhelgen avklarad, va skönt det känns! Men imorn börjar en ny fullspäckad vecka... :S

Den här helgen har jag varit på bio två gånger. I fredags va Edwin, min mormor och jag och titta' på filmen "Sin nombre". Handlar om gängmedlemmars liv i en stad i södra Mexiko men oxå om ett par latinamerikaner som åker genom staden på väg till gränsen mot USA. Den va verkligen jättebra! Jag rekommenderar den stark! Efteråt va vi och käka' på en favvorestaurang, Ming Garden såklart! Det va en mysig fredag trots kylan men det kändes bra att bjuda ut min mormor eftersom hon inte går ut så ofta, pga kylan och snön som gör det svårt för henne att gå.

Och igår va jag och titta' på "It's complicated" och fick mig ett gott skratt! Haha, den va hur rolig som helst ;) Det har varit en bra helg ändå med tid för reflektioner och skratt!

Nu är det sängen som väntar, är så trött och imorn måste jga upp tidigt. Go' natt på er!

"här sitter du och inget gör..."

Igår jobbade jag hela dagen och som vanligt fanns det en lustig liten jävel som ska fälla en ironisk (sk. rolig?) kommentar som "här sitter du och inget gör". Alltså, blir så jäkla irriterad på deras försök att va roliga och de är bara patetiska, det va juh bara han som skratta' lixom! Vadå "inget gör", jag sitter i kassan, det är för fan mitt jobb!! Han menar förmodligen att jag får betalt för inget bara för att när han råkar komma så är det ingen kö, idiot!


Whatever, nu till något betydligt viktigare än en tjurgubbe...har ni donerat till Haiti? Jag donerade 100 kronor till Läkare utan gränser. Det är inte mkt men tror att det hjälper en hel del, och just för att det inte är mkt så tror jag att det kommer till bättre användning för de än för mig, då jag förmodligen hade slösat det på "skit". Jag donerade för jag tycker så himla synd om människorna där nere, tänk att bli av med sina hus och inte minst det, bli av med sina nära och kära, hemskt! Jag tycker att vi alla ska hjälpa de stackars människor i Haiti, man behöver inte skicka pengar om man inte har men typ kläder, gamla kläder som kanske ligger och skräpar i källaren, tro mig det hjälper de mkt!

Bästa älskling ever!

 

Igår överraskade älskling mig med en SMARTBOX Kropp och Själ ;) Han sa att jag behöver avslappning, va menar han egentligen? Jag blev iaf väldigt glad men som vanligt när det är så mkt att välja mellan får jag beslutsångest. Tur att det inte går ut förrän februari nästa år...Jag tror dock att jag bestämt mig för vilken behandling jag ska ta men måste fundera vidare. Tror att jag ska ta och prova på lpg-behandling :) Jag vet att jag inte kommer att få resultat efter första behandlingen men jag vill se hur det känns, om det gör ont osv. Då kan jag även passa på att fråga hur många behandlingar jag skulle behöva för även om det är dyrt så är det en sak jag skulle kunna tänka mig att spara till ;) Vi får se...Tack älskling, älskar dig massor!

Ny start :)

Första dan på vårterminen idag, det ser jag fram emot :) Hade tenta i lördags, det gick juh sådär. Var inte alls lika nervös inför den som jag varit inför de tidigare men hade sån ångest när jag gick därifrån att det sitter lixom kvar fortfarande!! Det kändes som om jag chansade på det mesta, som om det som kom va inte alls det jag hade läst, helt sjukt. Det va nästan pinsamt att lämna in tentan då jag gissade på de flesta svaren, lärarna kommer tycka att jag är dum i huvudet haha ;) Men vadå, jag kanske vill skriva min egen historia lr hur!? Men men, kuggar jag på den här så blir det isf första tentan jag kuggat på hittills och det är juh inte dåligt då jag klarat 75% ;)

Jag ser iaf fram emot nya kursen, Turism och lokalpåverkan. Det ska bli kul, framförallt att jobba ihop med söta Maggi ;) Det ska gå bra gumman *blink*.

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags att hämta min busfrö på dagis!

Vissa människor borde inte få vara djurägare!!

Jag är seg på att uppdatera, fick jag höra ...;-) Jag kan inte annat än att hålla med! Tur att jag inte tjänar pengar på bloggen...isf skulle jag inte tjäna ett skit haha! Men men, jag har många tankar i huvudet men svårt att få ner de i ord konstigt nog :-S Någonting som även speglar sig i mitt skolarbete, måste verkligen jobba på det! Men hur!?

Hursom, det va inte det jag hade tänkt att prata om. Utan jag ville ta upp något som irriterat mig ett tag, även jag kan bli irriterad även om det inte syns så mkt i bloggen (tror jag...?).

Jag har märkt att det på sistone flyttat in några odugliga hundägare till våran gård. Varför odugliga? Jo, för det första antar jag att de inte är så gamla och för det andra så äger de såna där "pitbulls" lr va den rasen nu kallas, men det är iaf såna där kamphundar och då låter dessa hundar springa runt på en gård där det mest bor barnfamiljer...utan koppel!! Tänk om de här hundarna får för sig att attackera nån av barnen lr nån människa överhuvudtaget, är det ens lagligt att låta hundar (särskilt av den rasen) få springa runt utan koppel!? Till min förfäran upptäckte jag en till sak här om dan. Ni vet juh hur kallt det är och vi invandrare (ja ja, de är invandrare) har juh lite svårt för den svenska kylan så va dessa hundägare gör när de s.k. "rastar" hunden är att de går ner till trappan, släpper ut hunden själv så den får göra sitt och själva står de (läs:han) i trappingången och väntar. Sen släpper de in hunden igen och plockar inte ens upp skiten, disgusting people! Nu har jag bara sett detta en gång men har de gjort det en gång så va hindrar de att göra det en gång till lixom!? Vi har klagat på detta, förhoppningsvis får de en varning men det känns lika troligt som om de skulle ta åt sig varningen :-S

Nää, slutklagat! Nu måste jag rusa till Paradise Hotel, Francensca är juh tillbax...I hope she rör lite i grytan!!

Kärleksmums!


Den här fina och goda kärlekmums bakade jag för min älskling igår. Eftersom vi inte firade på nåt speciellt sätt tänkte jag att jag ändå skulle göra nåt för honom, nåt som jag vanligtvis inte gör och det är att baka ;-) Han tyckte om det oxå, väldigt mkt, så mkt att han tog i flera omgångar!!
Själv fick jag tre vackra röda rosor, i love it!

It takes three to tango...



Idag fyller min älskling och jag 3 år tillsammans! Helt otroligt hur fort tiden gått, och en liten ängel har vi redan hunnit med oxå ;-) Vi har haft både underbara och mindre underbara stunder ihop men jag tror att det är vad riktig kärlek går ut på, man är med varandra både i med- och motgång. Grattis älskling!

Nåra bilder till från nyårsfirande


Visst är min busfrö stilig?? ♥

Välkommen 2010!

Vi hamnade till slut hos mina svärföräldrar, det är lite av en tradition att varje år fira nyår där men som sagt det viktigaste är att man är med sina nära och kära...och ha kul! Förra året, om jag minns rätt hade vi större fest men i år tyckte jag ändå att det va roligt och trevligt, med tanke på att jag inte drack lika mkt som då :-S Det är skönt! Min kamera åkte inte upp så många gånger men nåra bilder blev det iaf ;-)

Har ni några nyårslöften?? Själv är jag lite dålig på att hålla mina nyårslöften men jag försöker iaf...i några dar sådär haha ;-) Jag ska iaf försöka träna regelbundet och äta rätt, vara lite mer sparsam så att vi kan åka på långsemester i sommar och viktigast av allt njuta ordenligt att livets goda stunder, särskilt med familjen och mest av allt min älskade prins Sebas ;-)