Nytt i garderoben

I torsdags bjöds det på VIP-kväll på Mango i Kista Gallerian och R, L och moi kunde självklart inte missa det så vi drog dit efter jobbet. Det bjöds på champagne, diverse frukter och 25% rabatt + goodiebag för handlande kunder. Vi åkte juh dit me tanken såklart att vi INTE skulle handla eftersom ekonomin inte varit så bra denna månad MEN ändrade planerna så fort vi anlände och såg all det fina de hade ;) Den här jumpern och toppen fick jag med mig hem, me like! Jag provade inte eftersom omklädningsrummen va proppfulla så hoppas det inte sitter som det gör på modellen, hon gör inte de rättvisa tycker jag...Hursom, så är jag nöjd med mitt köp, as always ;) Även om jag får leva urfattig resten av månaden...varför är det så mkt månad kvar i slutet av pengarna!?

Två mycket speciella dagar <3

Min älskade underbara man fyllde år i fredags! Tyvärr kunde vi inte fira som han förtjänar eftersom vi hade Sebastiáns dop dagen efter så hela dagen, eller rättare sagt hela veckan, har varit i full gång med planering inför det. Men för att visa all min kärlek för honom gav jag mig på att laga lasagne, lyckat? NOT! Jag vet inte om det va pga av min bristande köksfärdighet eller om det va pga stressen men det blev inte alls som jag hade tänkt mig, det va mycket svårare än så. Men min älskling säger att han gillade den, han kanske bara ville va snäll men han åt två portioner :-S Det är tanken som räknas ♥ Hade viljat ha publicerat detta inlägg i fredags men fick inte tid till för det så därför vill jag gratta honom här nu och säga att han betyder väldigt mycket och att jag älskar honom sååå himla mycket!


I lördags döpte vi äntligen vår lilla busunge i Hagsätra Kapell. Det va på tiden, han fyller juh snart 2 år så...Jag har sagt att till nästa barn ska vi inte vänta så länge utan vi ska döpa honom/henne så fort det är fött. Trodde aldrig att man skulle fixa så mycket inför ett dop, helt sjukt! Som tur hade vi inte alls bjudit många utan bara de närmaste annars hade jag nog aldrig fixat det. Men det blev lyckat och väldigt fint :-) Jag är glad att vi döpt honom nu och väldigt tacksam för all hjälp vi fick!





Fler bilder finns på fejan!

I'm back!

Det va lääänge sen jag bloggade och Rosa gillar tydligen min blogg så mkt att hon tjatar och tjatar om att jag ska uppdatera. Ja ja Rosa, nu uppdaterar jag och lägger upp bilderna från i fredags ;)

Vi va nämligen ute i och åt med Angie på restaurangen Barcelona inne i stan, åt lite tapas och drack lite öl. Öl hör inte till favvodryck men med rätt sällskap så...det va riktigt trevligt att träffa mina girls även om inte alla kunde komma men som Angie säger vi tre  gör för 20!! Efter Barcelona flög vi över Atlanten och hamnade på La Habana. Ganska trevlig ställe när man vill lyssna på lite salsa och dansa men inte har lust att gå på nattklubb egentligen...u know what i mean!? Vi stannade dock inte så länge eftersom alla 3 skulle uppe och jobba dagen efter. Hoppas vi gör om det snart tjejer för det va kul ♥

Här är bilderna:

Gratis är gott!

Ina SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COMDe här nya älsklingarna har flyttat in i min underbara skohylla! Så underbara är den inte, rättare sagt super stökigt och inte alls som jag vill ha den. Vänta bara när vi flyttar in i nya lägenheten då ska den verkligen se helt underbar ut, jag ska köpa en ordentlig skohylla där alla mina bebisar kan sitta prydligt och snyggt! ♥

Va tycker ni om skorna då? De kan inte ta min favoriters plats riktigt men de är helt ok, jag gillar dem! Dock sitter de lite obekvämt på nåt sätt, inte lixom att gå i men fotens bakre del känns konstigt...:S Men som sagt gratis är gott så jag tackar!

Familjedag på badhuset



I helgen tog Edwin och moi lillgubben till badhuset, riktigt lyckat va det! Det va första gången vi tagit med honom och bada på badhus så lite skeptiskt va han i början. När vi skulle tvätta av oss innan badet så blev han hur rädd som helst, kollektiv dusch va ingen höjdare precis haha, jag förstår, är inte själv så förtjust i det men...Att hoppa i poolen va inte sådär jättekul i början men det släppte ganska fort och han började skvätta vatten på alla hahaha, sötnos! Vi hade jättekul och det kommer absolut att bli lite som en tradition att ta me honom till badhuset nån helg lr två i månaden ;) Trött blev han oxå, så fort vi satte honom i vagnen för att åka hem somnade han och sov i hela 2,5 timmar...jag med för den delen!

Vad händer i världen??

Min gud, från att inga svenskar saknas i jordbävningen i Chile till att 100 svenskar saknas nu!! Så hemskt, jag ber verkligen att ingen av mina vänners familj/släkting har drabbats. Mina tankar är hos er och er familj ♥

Vad händer i världen egentligen!? Först Haiti, nu Chile, Japan...vad blir näst? Jag fruktar för Kuba faktiskt...och för oss alla. Aldrig förr har jag känt mig så orolig som nu. Jag menar, jag kände verkligen oro och var jätteledsen när tsunamin inträffade i Thailand för några år sen, jag kände mest så eftersom det va så många svenskar som drabbades, det kändes som om man drabbats direkt. Men nu känns det starkare på nåt sätt, jag känner mig mest rädd. Jag känner verkligen med alla människor som drabbats utav dessa katastrofer och ber för de.