Det firades i helgen

I helgen firades en prinsessas bröllop men på vårt håll firade vi en annan prinsessas födelsedag i förskott ;-) Kvällen började på Snaps på Söder med en drink för att sedan gå vidare till salsa klubben Clandestino. Inte bästa stället i Sthlm men med bra sällskap så blir kvällen alltid lyckat, vart man än är :-) Och den blev det, vi hade hur kul som helst, skrattade och dansade tills fötterna sa ifrån haha!

Jag låter bilderna tala för sig:




Vår födelsedags-prinsessan ;-)

Ingen riktig kvinna förrän man utstått en brazilian wax!!

Idag startade NK rea...förlåt realisation!! Lustigt faktiskt att i "vanliga" affärer står det rea medan på NK står det realisation haha. Hur som, trogen kund som han är fick Edwin en vip inbjudan (som 1500 andra kunder säkert fått) så vi åkte dit 8:30 i morse. Jag hittade ingenting till mig själv men köpte ett par skor till min brorsa, hoppas de passar bara.

Jag har även varit o gjort den omtalade brazilian bikini wax, ni alla vet säkert va det är så behöver inte sitta här o förklara men om inte så googla det! Det va inte första gången för mig men jag hade tydligen glömt hur jävla ont det gjorde att jag gick och gjorde det igen haha!! Om jag säger såhä, jag går hellre igenom 15 förlossningar till än gör brazilian wax igen hahaha. Nädå, jag gillar resultatet och att man inte behöver oroa sig när man är på semester men fan alltså det gör oooont!

Efter vaxningen åkte jag in till stan och inhandla lite fler grejer till resan, sen mötte jag upp mamma för lunch på McDonalds ;-) Efteråt åkte jag raka vägen till förskolan för att hämta upp mitt lilla monster. Det är hans sista dag för sommaren idag men han vägrade krama sina fröknar utan sa hela tiden nää min mamma...va han nu mena med det...;-P


Bild på nyklippt litet mohikan-monster

Nedräkningen har börjat

Idag är det min lediga dag. Jag har nu jobbat sex dagar i rad, idag är jag ledig, jobbar onsdag, ledig torsdag och sen jobbar jag fredag, lördag, söndag. På måndag är kalendern överfull med bland annat vaxning och handla det sista, det man glömt så att säga och tisdag åker viiiiii!! ;P

Idag hade jag tänkt att vila men icke sa nicke. Jag har packat för fullt och efter att ha ätit lunch ska jag städa lite. Igår packade jag Sebas väska, det ser helt om ut, väger endast 12 kg så vi har ytterligare 8 kg tillgodo :) Min väska däremot ser mindre bra ut. Tror att den oxå väger 12 kg men det börjar ändå bli överfull och jag har hur mkt som helst att trycka in, bland annat smink :S Men men, jag är tjej och ska va borta i två månader så det så ;P

Min mamma ringde mig i morse och hon är tydligen ledig så då blev jag frestad att åka till stan för lite shopping men vi får se hur det blir med det. Sebas ska om en stund sova middag och det vill jag med :) Men senast idag måste jag förbi kemtvätten och lämna in ett par vita shorts som fått en mystisk fläck på sig...

Resumé

Jag börjar snart få slut på ord för uppdatering haha! Det betyder att jag får blogga oftare :)

De senaste veckorna har jag haft otroligt mycket att göra, bland annat mycket jobb. Jag borde ha tänkt om när jag bad Rosa att ge mig så många jobbdagar som möjligt innan resan hihi. Men nu får jag skylla mig själv! Det känns verkligen i kroppen att man inte jobbat "heltid" på läänge, men glad kommer jag att bli när lönespec. kommer :)

För några dar sen fick jag veta att jag klarat terminens sista tenta, wohoo! Jag vet inte hur det gick till då jag satt och råpluggade 2 dagar innan tentan men jag klarade det så jag kan andas ut på semestern och i agusti då jag får csn :) Jag fick dock "bara" G, jag är ändå nöjd men man hade vant sig vid sina VG hihi ;P

Så, lite info om mitt liv har ni fått nu, intressant va!? Nu ska jag äta och sedan bänka mig framför TV:n, det e juh VM! Enda gången jag någonsin kan titta på fotboll, som jag någonsin blir intresserad så att säga haha!


Här har ni min lilla prins när han blev firad på sin 2-årsdag på dagis! Visst är han söt ♥

Filmhelg

Soft helg trots jobb! I fredags va Edwin och moi på bio och såg Dear John. Romantisk film, den va bra :) Men aldrig i närheten av The Notebook. Igår efter jobbet käka' vi på Barcelona, börjar bli stammis där nu...dags att byta tapas ställe kanske!? Men de har go' mat :) Väl hemma satte vi på Avatar. Så nu har jag sett den oxå, nu är jag en modern människa haha! Den va väldig bra måste jag ändå hålla me om, brukar inte fastna för såna science fiction filmer men den här va bra!

Nu är vi hemma o chillar, Edwin städar i pappershögen medan jag bidrar med ännu mer pappershög...dvs. fakturer från nelly m.m. ;)

Salvage Bandit Shorts SEK 626, One Teaspoon - NELLY.COM

Funderar på att beställa denna, men kommer jag inte att få en sån där giraff as!?

Ingen sommarlov än för min del...

Trodde att jag skulle kunna skriva ett inlägg om att nu är det sommarlov men icke sa nicke! Vi hade terminens sista seminarium idag med redovisning och vi fick en hel del kritik och en hel del att göra kommande veckan så det blir inte sommarlov förrän om en vecka, fan oxå! Trodde verkligen att jag bara kunde "njuta" av att jobba och lägga skolan bakom mig...! Men men, tur va att vi inte fick sådär extremt mycket att fixa, vi har redan fixat till det typ men nu måste vi renskriva det.

Anyway, ska sitta på balkongen nu och njuta av solen och värmen innan lunch intas och lillgubben vaknar från sin siesta :) See ya!

Min bebbe har blivit stor!

Sorry kära bloggläsare att jag inte bloggat på ett tag, som vanligt, men jag har SOM VANLIGT haft mkt att göra. Vi har bland annat flyttat tillfälligt hem till mina svärföräldrar och dessutom har jag jobbat en HEL del. Vi sa upp våran lägenhet eftersom vi ska som sagt vara borta i två månader över sommaren så det kändes liiite dyrt att behöva betala en hög hyra när ingen kommer att bo där, och sen så flyttar vi ca. två veckor efter vår hemkomst till en ny större lägenhet :)

Veckans händelse var att min älskade son fyllt två år...alltså två år, fattar ni!? Jag fattar inte att det gått så fort! Han gör mig så stolt och jag älskar honom mer för varje dag som går ♥ Nää jag kan verkligen inte fatta att han inte längre är en bebis, tror att han alltid kommer att va min bebis oavsett om han är två eller...40 år! Haha! Jag tog lite bilder när vi skar tårta och sjöng för honom men eftersom vi nyss flyttat så är allt så rörigt att jag inte hittar kabeln till kameran :( Så länge lägger jag upp en av mina favvo bilder på min bebbe :)


Min tuffing!