Champions League...wohoo!

Blev ingen Skärholmen idag, istället lämnade jag målarfärg till Leidy.

Nu sitter Edwin fast i TV och kollar på Champions League finalen såklart! Tur för honom att det inte är Desperate Housewives idag haha. Tänkte oxå kolla lite, i alla fall första halvleken, och mumsa i mig fruktsallad mmm ;=P Sen ska jag nog ta en dusch och lägga mig.

Trevlig kväll!

Gymmat =)

Nu har jag varit duktig igen, jag gymmade både igår kväll och i morse =) Hoppas bara att jag fortsätter gå varje dag, annars blir det lätt att jag inte går på flera dar och det är svårt att sätta igång igen. Men imorn kan jag i alla fall gå efter jobbet.

Nu håller jag på att tvätta, blir klar runt 13. Sen hoppas jag på att ha fått mitt nya plattång så jag kan fixa håret, vågar inte gå ut som det ser ut nu haha. Hade tänkt att ta en runda till Skärholmen, måste lämna tillbax en vara på Panduro.

Nu måste jag ner till tvättstugan!

Vill ha!

Jag har kollat in den här klänningen hur länge som helst nu, vill verkligen ha den! Men den finns inte i min storlek =(  Eller va jag tror i alla fall är min storlek haha. Hoppas den kommer in snart...

Vilken man!

Gud va jag skrattat med Momma's boy ikväll, synd att jag missade första delen =( Men jag såg nog det bästa när Jojo trotsade sin mamma genom att låta Vita stanna kvar i huset, han morsa avskyr henne och ville absolut att hon skulle bort. Men nej, Jojo gick emot och lät henne stanna, det kallar jag en riktig man! Hahaha, det va faktiskt roligt att se morsans min.

För övrigt så har jag varit på stan en sväng idag och inhandlat lite grejer, sen åkte jag hem till Leidy och pysslade =) Min svåger skjutsade hem mig, det va snällt men mitt samvete säger att jag borde gått hem istället efter de två portioner chili con carne jag åt, riktigt gott va det ;=P

Nu ska jag sova, god natt!

Loser!

Idag köpte jag ett trisslott, ett sånt där för 25 kr, ja turen är där nånstans...tror ni att jag vann!? Inte ett skit! Faaaan...hoppades verkligen på miljonen...lr åtminstone 25 spänn så man kunde köpa ett nytt haha! Men nu tänkte jag att jag ska köpa ett sånt 1 gång i veckan, nån gång måste man väl vinna nåt...lr?
Här sitter Edwin och jag och diskuterar va vi skulle göra med miljonen och vi kom fram till att först och främst betala av våra studielån =) Inte dåligt...

Stora (små) framsteg =)

Idag vill jag bara berätta för er att min lille toker stod alldeles själv igår, alltså han ställde sig upp helt själv utan stöd, och det gjorde han flera gånger om och om igen...och inte nog med det! Han gick två steg helt själv!! Jag är så stolt över honom min lilla busunge =) Det va så roligt för varje gång han ställde sig upp tittade han på oss och log med hela ansiktet!


Grattis!


Eftersom jag inte hunnit blogga så mycket så vill jag passa på nu och göra en hyllning till en av mina bästa vänner, Paloma, som fyllde år i måndags. Minns dig alltid, trots att du är så långt borta =) Stort grattis!

Momma's boy

Har inget sådär nytt att berätta förutom att jag är sååå trött och utmattad...men det va inget nytt, lr??
Jag tänkte hur som helst kommentera TV3's nya program Momma's boy, har ni sett den!? Jag tyckte att den va skitrolig hahaha! För det första, hur kan de där kvinnorna tänka sig att dejta en kille som behöver sin mammas hjälp för att välja en tjej!? Är inte det en aning löjligt lr är det bara jag som tycker det?? Och för det andra...PATETISKA KILLAR! Hahaha! Men jag tycker att programmet är underhållande och rolig, jag kommer att följa det heligt varje tisdag klockan 20 ;=P Jag rekommenderar den verkligen om ni vill få ett gott skratt! Och jag som trodde att Edwin va en mammas pojke hihi, ack så fel jag hade....thank God!
Nu ska jag avnjuta ett gott te och titta på ännu mer tv. Imorn ska jag hem till mamma och äta massa kubansk mat...mmmmm can't wait!
Tack älskling för den goda fisken idag, älskar dig!
Natti natti!

Grrr...!

Jag måste vara världens tråkigastes bloggerska haha. Rosa påpekade idag att hon går in oftare på min blogg än va jag gör. Men här kommer i alla fall lite senaste nytt, inga roliga såna tyvärr.
Min brun utan sol har tagit slut (jag har inga pengar att köpa nytt än), har "cravings" och inte nog med det så har mitt plattång lagt av!!! Grrrrrr...!! Brun utan sol, ok det kan jag leva utan i nåra dar till...cravings kom igen, har man varit sugen på smörgåsgurka i flera dar då är man illa ute...lr? Va bara tvungen att köpa det igår och njuta av det i morse till frukost =) Men plattången alltså...det är ILLA! Det är inte så att jag plattar håret jämnt men det är räddaren i nöden, min bästa vän ja va säger man...jag har med mig den ÖVERALLT!!
Ja, imorn börjar en ny vecka, värre än såhär kan det inte bli...lr?

Veckan som gått...

Har varit dålig på att blogga den här veckan men det kan bero på att jag jobbat och inte hunnit eller rättare sagt orkat. Efter jobbet har jag kommit hem, ätit, nattat Sebastian (ibland även somnat med honom), lite tv-tittande och sen lagt mig. Hade nästan glömt hur det va att jobba en hel vecka hehe. Det har varit kul, samtidigt lite stressigt och väldigt mkt på en gång, men det känns bra so no complains. Dessutom har jag juh jobbat med Rosa och det är alltid kul hihi ;P
Nu ska jag chatta en stund med min mormor som bor i USA sen 1 vecka tillbax och sen lägga mig och sova. Natti natti! Inget kul att berätta den här gången...

Sebas outfit =)

Såhär såg min lilla grabb ut igår....


T-shirt från Amplified Kids
Chinos från BrandStrom Co

Allt är köpt på Babyshop.se


Happy Mother's day

Idag är det Morsdag i Latinamerika men eftersom det är söndag och alla jobbar imorn så firade vi igår. Killarna i familjen hade ordnat så vi tjejer fick en åktur runt Stockholm i 1 timme i limousine!!! Sex galna tjejer, sprit och limousine inblandat...gissa om det va kul!? Sen bar det av hem till min svåger där männen hade tagit hand om barnen och maten, not bad va?? Där festade vi hela dagen tills batterierna tog slut, mina tog slut nångån efter 1 på natten haha. Vi hade hur kul som helst och kunde inte ha haft en bättre Morsdag.
Idag ska det firas med min mamma eftersom hon inte kunde närvara igår. Tänkte laga en god middag (wokad kyckling kanske?) och bara umgås här hos mig.
Stort GRATTIS till alla världens mammor även om det är bara vi latinamerikaner som firar =)




Vill tacka min man som gjorde dagen så underbar igår. Älskar dig massor!

Myspys...

Nu har Sebas somnat så då tänkte Edwin och jag myspysa lite. Vi ska mumsa i oss Ben & Jerry's Cookie Dough och Marabou Amigo mmmm....Marabou! Där gick veckans träning i spillo haha. That's ok, jag går och trampar bort massa kalorier imorn. Film blir det oxå.
Trevlig helg!

Dilemma

Nu har Sebas fått plats på en annan förskola...vilket dilemma eftersom vi redan tackat ja till den första, men det är inte bindande förrän man skrivit på kontrakt...lr? Jag vill helst att han ska gå på den här nya förskolan eftersom jag fått väldigt bra rekommendationer om den, särskilt pedagogiken. Samtidigt tycker jag att det är så obehagligt att ringa rektorn och säga att vi inte vill skriva kontrakt när man lät så entusiastiskt sist...så jag bad Edwin hahaha. Men han fick inte tag på henne och lämnade ett mess så gissa vem hon kommer att ringa på måndag...!! Jo lilla mig...Men vi tackar nej ändå, vi måste tänka på vad som är bäst för Sebas.

Update

Har varit lite dålig på att uppdatera ser jag, men jag glömmer nästan bort att jag har blogg och sen skriver jag bara när jag har nåt att berätta hehe. Nu har jag det...
Igår ringde rektorn från Sebas blivande förskola och nu är det nästan spikat =) På måndag ska Edwin dit och skriva kontrakt (jag jobbar så jag kan inte) och han ska få börja i Agusti redan!! Eller ja, det beror på om han kan gå, för jag tycker inte att han ska börja då han fortfarande inte kan gå. Så han har hela sommaren på sig att öva ;P

Yesss!!

Ja, nu äntligen har man sett lite förändring på vågen. Vägde mig i morse och det visade på 52,9!! Det är inte mkt men det är nåt iaf =) Jag är superglad! Har åtminstone sett att det ger liiite resultat ändå hehe. Nu har jag tränat 3 dagar i rad och hållt mig väldigt bra till kosten, det gäller bara att fortsätta så. Good luck 2 me!

Work out

Idag har jag tagit mig till gymmet. Gick ett raskt promenad, trampade 45 min och promenarade hem igen. Duktigt! Jag har oxå kunnat hålla mig till rätt kost (för det mesta dårå, på helger syndar man liite). Ska försöka tränna imorn oxå tidigt på morgonen.
Sebas har oxå varit duktig, han har ätit ALL sin mat de senaste dagarna, både lunch och middag! Tummen upp för min lilla älskling!
Nu ska jag duscha och gå raka vägen till sängen. Såå...natti natti!

Kryssningen i bild!

    

Åter på land

Nu är vi hemma från Salsakryssningen. Det va faktiskt roligt (hade mina tvivel), vi dansade till klockan 6 på morgonen!! Kan säga att jag inte riktigt kände mina fötter nån gång efter 2 lr så haha, de bara lixom gick i sin egen takt.
Nu har Sebas somnat så jag tänkte lägga mig oxå eftersom det inte blev många timmars sömn i natt. Tänkte bjuda på ett kort först...Kommer upp fler sen när Leidy skickat bilderna från sin kamera..typ aldrig haha
Natti natti!


Den här klänningen hade jag kvällen till ära. Den är köpt på www.nelly.se. Skorna är köpta på www.ellos.se för typ 2 år sen så nu fick de äntligen komma till användning ;P